Sønderborg Friskole søger skoleleder

23. februar 2015 Uddannelse

Sønderborg Friskoles bestyrelse kan med glæde melde ud at de nu er klar til at ansætte en nytænkende leder til visions og værdibaseret ledelse.

Formændene Lone Hauch Jepsen og Irene Reinkvist.

Formændene Lone Hauch Jepsen og Irene Reinkvist.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi glæder os så meget til at gennemgå

Opslaget, der skal trække den rigtige skoleleder til.

Klik på billedet og læs stillings-opslaget.

alle ansøgningerne” siger en meget positiv og optimistisk bestyrelsesformand, Irene Reinkvist. Bestyrelsen har netop haft åbent hus på lokationen, hvor mange nysgerrige forældre og børn dukkede op til rundvisning.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi oplever en stigende tilgang af interesserede forældre i øjeblikket, og der er ingen tvivl om at Sønderborg har manglet et tilbud, som det vi udbyder”, siger næstformand Lone Hauch Jepsen.

“Nu handler det bare om at få ansat den rette leder, så vi snarest kan begynde at ansætte kvalificerede lærere”, siger Irene Reinkvist. Bestyrelsen er allerede blevet kontaktet af potentielle ansøgere, så det tyder på at interessen er stor.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Kultur, Sønderborg

Uffe Lorenzen giver en udendørs koncert i Sønderborg

4. august 2021 Kultur

Lørdag den 14. august giver Uffe Lorenzen er gårdhavekoncert i Sønderborghus i eftermiddagstimerne. Uffe Lorenzen er kendt som den karismatiske forsanger og frontfigur i Spids Nøgenhat og Baby Woodrose. Han har huseret på den danske rockscene siden slutningen af ’80erne og fik sit gennembrud med Baby Woodrose i 2003, hvor de som et af de […]

Læs mere...