Sønderborg Friskole trækker udenbys til

23. marts 2015 Uddannelse

I fredags var der i DR’s tv-avis fokus på at flere og flere forældre vælger friskole til deres børn.

“Jeg kan da sige, at vi søndag har haft et stort besøgstal til vores rundvisning, og vi har sågar to henvendelser fra friskoleforældre, der bor på Sjælland, men overvejer at flytte til Sønderborg. De ville høre om der var plads endnu på skolen. Vi har tidligere slået på at en god friskole i byen kan tiltrække udenbys arbejdskraft.Og lige nu er det faktisk det, der sker”, siger Lone Hauch Jepsen til SønderborgNyt.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Når forældre kigger indenfor på skolen søndage om formiddagen, så snakker vi om vores tanker om undervisning og ikke om folkeskole. Så det er undervisningen, forældrene er optaget af”, siger Lone Hauch Jepsen.

Bestyrelsen i Sønderborg Friskole ser deres tilbud som et supplement til de lokale folkeskoler.

Hvordan det står til i folkeskolen kan du blive klogere på, hvis du klikker på banneret nederest på siden og tilmelder dig det gratis debat-arrangement.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. januar 2023 Kultur, Sønderborg

SMUK havde Dorthe Gerlach med til Nytårskoncerten

28. januar 2023 Kultur

Fredag aften spillede Slesvigsk Musikkorps Nytårskoncert i Alsion og inden musikken begyndte, så var J. P. Rasmussen fra Hjemmeværnet på scenen og byde velkommen. Det skyldes, at Hærhjemmeværnet og Lions Sønderborg og Alssund er sammen om at arrangere koncerten. “SMUKs Nytårskoncerter kom til Sønderborg i 2003 og det skyldes en meget fremsynet chef på Sønderborg […]

Læs mere...