Sønderborg Iværksætter Service er køreklar

16. juni 2015 Sundeved

På et kontor i Forskerparken på Ellegaardsvej sidder Vækstrådets iværksætterchef med det helt rigtige værktøj til iværksættere, der har brug for en hjælpende hånd frem til det at være selvstændig erhvervsdrivende.

dk/wp-content/uploads/2015/05/IMG_5781-300×275.jpg” alt=”Michael Hamann og hans erhvervskonsulenter er klar til at guide fremtidens iværksættere fra nu af.” width=”300″ height=”275″ /> Michael Hamann og hans erhvervskonsulenter er klar til at guide fremtidens iværksættere fra nu af.

“Vores tilbud er selvfølgelig delt op i nogle kategorier”, siger iværksætterchef Michael Hamann til SønderborgNYT. Han forklarer, at der er stor forskel på at stå med en eller andet idé til en opfindelse af noget, der kan blive et industrieventyr og så at ville åbne en netbutik.

Hvis du går og tænker på en idé, der kan gøre dig selvstændig, aå er det om at få fat på Iværksætter Service og få snakket ideen igennem med nogen, der dels har forstand på iværksættere og især som ikke render rundt til venner og bekendte med din idé.

“På vores hjemmeside står der, hvordan man får fat i os – så i kan få et møde med mig, erhvervskonsulten Steen Bielefeldt eller erhvervskonsulent Ron Norman Bader”, siger Michael Hamnn.

Find blyanten frem

Når man vil starte egen virksomhed, så er der rigtigt meget, der skal tænkes igennem og lige så meget, der skal gøres. Og de mange skridt laves der en plan for, så du tager dem i den rigtige retning og rækkefølge.

En kommende virksomhed bliver mre konkret, når ideerne flyttes fra tanker til papir.

En kommende virksomhed bliver mere konkret, når ideerne flyttes fra tanker til papir.

“Noget af det allerførste er, at vi beder iværksætteren udfylde et skema, der beskriver ideen. På den måde bliver tingene meget konkrete. Lad os nu sige, du vil starte en rideskole”, siger Michael Hamann.

Nu er et ikke ligefrem rideskoler, der er den allerstørste mangel på. Men det betyder ikke, at dieen er dårlig og bør opgives.

“Så gælder det om at finde ud af, hvad der gør den ny rideskole anderledes end de andre”, siger iværksætteren.

Nye produkter

Til iværksættere, der drømmer om at tjene penge på et eller andet produkt, så er der en ret enkel måde at teste ideen på.slider1(1).w1240.h440.fill

“I skal kunne fortælle, hvad det er for et problem, som produktet løser for kunden”, siger Michael Hamann.

Iværksætteren: Jeg vil sælge et produkt, der kan give tyndt hår fylde”.

Erhvervskonsulenten: “Og hvem bliver glad for det”?

“Det gør mennesker, der mister hår i forbindelse med kemobehandling og det gør de, der helst ikke vil have “måne”.

Bed om hjælp

Selvom man ser sig selv som virksomhedsejer og direktør inden længe, så er det en rigtig god idé at bede Sønderborg Iværksætter Service kigge din idé igennem. Og det er ingen skam at bede hjælp, når det nu en gang er sådan, at det er ret uoverskueligt at være ekspert i alt.

Sønderborg Iværksætter Service har et stort net af mennesker, som har masser af iværksætter-erfaring og ekspertice, som de er parate til at dele med dig.

Med et klik HER kan du se Sønderborg Iværksætter Service’s hjemmeside og gå på opdagelse i alt det, du kan blive klogere på.

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk