Sønderborg kan få gavn og glæde af skibet Søløven

7. april 2017 Sundeved Skrevet af: Ole Kæhler

Marinestaben under Søværnet har henvendt sig til Sønderborg Kommune for at tilbyde kommunen at genoptage sit adoptionsforhold med skibet Søløven.

Søløven er i dag ombygget fra patruljefartøj til dykkerskib for Søværnets Center for Dykning.

Et adoptionsforhold giver mulighed for, at skibet kan indgå som et supplement til et større arrangement eller event, så både borgere og turister får så stor glæde og gavn af besøget som muligt.

Der arrangeres gerne fælles aktiviteter med eksempelvis lokale sejl- og dykkerklubber samt virksomheder og erhvervsforeninger, men også besøg fra skoleklasser vil være en mulighed.

Artiklen fortsætter under annoncen

Forvaltningen synes, at en adoption er en god idé – og nu er det første omgang op til Erhvervsudvalget at tage stilling, inden afgørelsen træffes i Byrådssalen.

 

22. februar 2024 Augustenborg, Politik

Kommunen skal finde en der vil købe en del af Augustenborgs tidligere rådhus

22. februar 2024 Augustenborg

For at sikre lægedækning i Augustenborg fremadrettet, vil parterne bag budgetaftalen have lavet et attraktivt sundhedshus i det gamle rådhus i Augustenborg, som i dag huser Kunstværket. Med valget af det tidligere Rådhus til et kommende Sundhedshus, bliver en del af bygningen overflødig, fordi sundhedshuset kan rummes i det gamle rådhus uden de sidebygninger, der […]

Læs mere...