Sønderborg kan få gavn og glæde af skibet Søløven

7. april 2017 Sundeved

Marinestaben under Søværnet har henvendt sig til Sønderborg Kommune for at tilbyde kommunen at genoptage sit adoptionsforhold med skibet Søløven.

Søløven er i dag ombygget fra patruljefartøj til dykkerskib for Søværnets Center for Dykning.

Et adoptionsforhold giver mulighed for, at skibet kan indgå som et supplement til et større arrangement eller event, så både borgere og turister får så stor glæde og gavn af besøget som muligt.

Der arrangeres gerne fælles aktiviteter med eksempelvis lokale sejl- og dykkerklubber samt virksomheder og erhvervsforeninger, men også besøg fra skoleklasser vil være en mulighed.

Artiklen fortsætter under annoncen

Forvaltningen synes, at en adoption er en god idé – og nu er det første omgang op til Erhvervsudvalget at tage stilling, inden afgørelsen træffes i Byrådssalen.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 112, Sønderborg

Ukrudtsbrænder er forklaringen på brand i grantræ

23. maj 2022 112

Søndag ved middagstid lykkedes det en 47-årig mand på Vølundsgade i Sønderborg at slukke en mindre brand i et grantræ, som stod tæt på et hus. “Det var den 47-årige selv, der var årsag til branden og det skyldes uforsigtig omgang med en ukrudtsbrænder”, siger Chris Thorning Vesterdal fra det lokale politi. “Selvom manden selv […]

Læs mere...