Sønderborg Swingservice i Det Sønderjyske Køkken

30. april 2019 Kultur

Jazzkvartetten Sønderborg Swingservice spiller lørdag d. 4. maj kl. 12 deres sidste frokostjazzarrangement i Det Sønderjyske Køkken i Perlegade.

Sønderborg Swingservice består af fire af Sønderborgs bedste professionelle jazzmusikere, som er gået sammen om at spille udadvendt swingende og elegant jazzmusik, skriver orkestret i en pressemeddelelse.

Det drejer sig om Hans Jørgen Julius, guitar, Ulrik Spang-Hanssen, klaver, Niels Præstholm, bas og Anders Senderovitz, trommer og vokal.

Artiklen fortsætter under annoncen

Repertoiret består dels af swingklassikere fra jazzens guldalder og dels af velkendte danske hits, der serveres på jazzmanér, men dog på en genkendelig og humoristisk facon.

Man vil kunne glæde sig over genhør med sange fra dansktop og Grand Prix, ligesom også både John Mogensen og Benny Andersen er repræsentet.

Det Sønderjyske Køkken byder på en lækker anretning i forbindelse med arrangementet.

Bestil plads via mail@detsoenderjyskekoekken.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Erhverv, Sønderborg

Hjælp Iver Daabeck med at forebygge madspild – pluk selv majs på markerne

25. september 2021 Erhverv

Iver Daabeck har to marker med sukkermajs tæt ved Sønderborg. Den ene ligger lige til højre, når man kører af Alssundbroen. Den anden ligger ved samkørselspladsen på Sundeved-siden, hvor der også står en salgsbod med kartofler, majs og halloweengræskar. “Jeg har det problem, at ALDI og Salling Group påstår, de ikke kan sælge majs mere […]

Læs mere...