Sønderborg Swingservice i Det Sønderjyske Køkken

30. april 2019 Kultur

Jazzkvartetten Sønderborg Swingservice spiller lørdag d. 4. maj kl. 12 deres sidste frokostjazzarrangement i Det Sønderjyske Køkken i Perlegade.

Sønderborg Swingservice består af fire af Sønderborgs bedste professionelle jazzmusikere, som er gået sammen om at spille udadvendt swingende og elegant jazzmusik, skriver orkestret i en pressemeddelelse.

Det drejer sig om Hans Jørgen Julius, guitar, Ulrik Spang-Hanssen, klaver, Niels Præstholm, bas og Anders Senderovitz, trommer og vokal.

Artiklen fortsætter under annoncen

Repertoiret består dels af swingklassikere fra jazzens guldalder og dels af velkendte danske hits, der serveres på jazzmanér, men dog på en genkendelig og humoristisk facon.

Man vil kunne glæde sig over genhør med sange fra dansktop og Grand Prix, ligesom også både John Mogensen og Benny Andersen er repræsentet.

Det Sønderjyske Køkken byder på en lækker anretning i forbindelse med arrangementet.

Bestil plads via mail@detsoenderjyskekoekken.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Sidst i oktober synger Medina ved en dinnerkoncert i Sergenten

2. oktober 2022 Erhverv

Velkommen til Medina, sangerinden, Medina, er Danmarks sangfugl og ukronede popdronning og den 29. oktober er hun på scenen til en dinnerkoncert i Sergenten på Sønderborg Kaserne. Til dinnerkoncerten byder Jesper Koch og hans stab på en tre-retters menu med buffet som hovedret og der er vand og vin ad libitum under middagen. Efter koncerten […]

Læs mere...