Sønderborg Sygehus: 82-årig faldt fra 2. sal

19. november 2014 Uncategorized

En 82-årig mand, som var indlagt på Sønderborg Sygehus, faldt 5-7 meter ned fra 2. sal og er nu i livsfare på Odense Universitets Hospital oplyser TV Syd.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi er i dybt chok. Vi venter med bæven på et telefonopkald fra sygehuset i Odense, som fortæller os, at vores far er død”, siger Lisa Brøndberg fra Arnum under en længere samtale med TV SYD om begivenhederne.sygehus

Hun er datter af Arvid Richard Hansen, Arnum, der blev indlagt lørdag på medicinsk afdeling på Sønderborg Sygehus ved middagstid. Halvanden time efter ringede sygehuset til familien med dårligt nyt: Faderen var af uforklarlige årsager krøbet ud af et vindue og ud på en gesims, der gik i stykker.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han faldt herefter fra 2. sals højde ned på en græsplæne.

Den 82-årige mand har ifølge datteren brækket “stort set alt” i kroppen. Skulderblade, 11 ribben, begge hæle, bækken, hofte, en lunge er punkteret og nyrerne ødelagt.

Han blev ifølge datteren lagt op på en almindelig båre og bragt tilbage til stuen på Sønderborg Sygehus.

“Det er helt uhørt, at han med alle de skader et fald naturligvis vil betyde, blot bliver lagt tilbage i sin seng på stuen”, siger datteren til TV Syd.

Artiklen fortsætter under annoncen

Familien kræver nu en undersøgelse af sagen.

Politiet er også blevet informeret.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. oktober 2023 112, Sønderborg

Kunde i Borgen blev slået

4. oktober 2023 112

Tirsdag aften ved 18:30-tiden blev en kunde i Borgen udsat for vold. “Han blev slået med knytnæve i ansigtet af en anden mand, som vi fik fat på”, siger Jan Rasmussen fra det lokale politi. “Voldsmanden bliver sigtet for at slå og så finder vi 2,14 gram kokain på ham, som han også sigtes for”. […]

Læs mere...