Sønderborg Talentakademi har ansat en leder på fuld tid

18. december 2022 Uddannelse
Fra nytår bor Sønderborg Talentakademi ikke længere på idrætshøjskolen.
Fra nytår bor Sønderborg Talentakademi ikke længere på idrætshøjskolen.

Den 1. december blev der ansat en akademileder på fuldtid for Sønderborg Talentakademi og det er Christian Abild Aundal, der kommer fra en stilling som kultur- og fritidskonsulent i Sønderborg Kommune.

Christian Abild Aundal har over en længere periode været en aktiv samarbejdspartner i arbejdet med udviklingsplanerne for Sønderborg Talentakademi.Han er cand. scient i idræt og sundhed fra Syddansk Universitet.

Det skriver talentakademiet i en pressemeddelelse.

Ansættelsen af en fuldtidsakademileder tager afsæt i visionen om at Sønderborg Talentakademi skal videreudvikles og være den naturlige indgang for talentfulde unge.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Talentakademi skal tilbyde kommunens talentfulde unge de bedst mulige rammer for at realisere drømme og ambitioner. Herunder at skabe samspil mellem idræt, uddannelse og fritid så talentudvikling sker med fokus på talentfulde mennesker i trivsel.

Fra den 1. januar skifter Sønderborg Talentakademi, den nuværende placering på idrætshøjskolen ud med en ny placering ved Sønderborg Stadion.

Med en ny kunstgræsbane og en hal med tilhørende styrketræningsfaciliteter er det oplagt for Sønderborg Talentakademi at bidrage til at skabe liv ved Sønderborg Stadion. Samtidig giver det mulighed for at skabe et samlingssted for talentfulde unge, tæt på ungdomsuddannelser og transportmuligheder.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. februar 2023 Gråsten, Uddannelse

Endnu et hold produktionsledere og agraøkonomer flyver fra landbrugsskolen

9. februar 2023 Gråsten

Endnu et hold produktionsledere og et hold agrarøkonomer er dimitteret fra Gråsten Landbrugsskole, og det blev markeret ved en dimissionsfest på skolen. Ved festen var der hæder til de nyuddannede produktionsledere og agrarøkonomer, og desuden var der uddeling af fire legater fra Grænsefonden, som arbejder for styrkelse og udvikling af danskheden i grænseegnene. Simon Faber […]

Læs mere...