Sønderborg Teaterforening præsenterer programmet

10. maj 2014 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

På onsdag kommer Jacob Morild til Sønderborg, hvor han præsenterer programmet for den kommende sæson i Sønderborg Teater. Jacob Morild og teaterforeningens bestyrelse samles i Sønderborgsalen i Hotel Comwell, fordi Leif Maibom og hans revy har reserveret Sønderborg Teater til sommerrevy.

Jacob Morild præsenterer programmet for den kommende sæson.

Jacob Morild præsenterer programmet for den kommende sæson.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Når Jacob Morild har ført os gennem de 30 forestillinger, så kan han opleves i sit eget satiriske stykke: Det går over… igen, siger teaterforeningens formand Frede Jensen.

Satiren giver et billede af verdens fortræffeligheder med et væld af portrætter af de danskere og den generelt rystede verdenssituation, som Jacob Morild gennem de seneste 25 år har været en af de førende ristere af.

På onsdag er hans pianist Thomas Pakula.

– Han er jo i huset i forvejen, fordi han er med i Sommerrevyen. Og mens han er sammen med Jacob Morild, så kan revyskuespillerne jo øve sig på tekster, siger Frede Jensen, der er fuld af forståelse for, at revyholdet arbejder intenst.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tilmelding til arrangementet senest tirsdag på telefon 7445 9197 eller mail: [email protected]

16. juni 2024 Broager, Sport

Broagerland Skytteforening inviterer alle med til holdskydning

16. juni 2024 Broager

Broagerlands Skytteforening inviterer alle til Korporationsskydning, holdskydning på deres 200 meter-baner ved Skrækkehøj i Skelde. Der skydes med velholdte høj-kvalitets Sauer Rifler kal. 6.5 mm. og træfbilledet udskrives på vores elektroniske Kongsberg markerings anlæg. Det skriver skytteforeningen og fortæller, at skydningen foregår på lørdag kl. 10.00 – ca. 15.00 afhængig af tilmeldinger, formiddagen fyldes først. […]

Læs mere...