Sønderborg Teaterforening præsenterer programmet

10. maj 2014 Kultur

På onsdag kommer Jacob Morild til Sønderborg, hvor han præsenterer programmet for den kommende sæson i Sønderborg Teater. Jacob Morild og teaterforeningens bestyrelse samles i Sønderborgsalen i Hotel Comwell, fordi Leif Maibom og hans revy har reserveret Sønderborg Teater til sommerrevy.

Jacob Morild præsenterer programmet for den kommende sæson.

Jacob Morild præsenterer programmet for den kommende sæson.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Når Jacob Morild har ført os gennem de 30 forestillinger, så kan han opleves i sit eget satiriske stykke: Det går over… igen, siger teaterforeningens formand Frede Jensen.

Satiren giver et billede af verdens fortræffeligheder med et væld af portrætter af de danskere og den generelt rystede verdenssituation, som Jacob Morild gennem de seneste 25 år har været en af de førende ristere af.

På onsdag er hans pianist Thomas Pakula.

– Han er jo i huset i forvejen, fordi han er med i Sommerrevyen. Og mens han er sammen med Jacob Morild, så kan revyskuespillerne jo øve sig på tekster, siger Frede Jensen, der er fuld af forståelse for, at revyholdet arbejder intenst.

Tilmelding til arrangementet senest tirsdag på telefon 7445 9197 eller mail: info@sonderborgteaterforening.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Sport, Sønderborg

I den kommende uge kan du prøve at ro på Alssund

14. maj 2021 Sport

Har du lyst til at nyde de smukke omgivelser på vandet omkring Sønderborg, få frisk luft når du dyrker motion i fællesskab med andre, så er roning noget for dig. Sønderborg Roklub holder åbent hus på tirsdag og på torsdag – begge dage klokken 9 – 11 og 18:30 – 20:30, hvor du har mulighed […]

Læs mere...