Sønderjysk Forsikring fik et overskud på 56,5 millioner kroner

29. april 2022 Erhverv

Sønderjysk Forsikring har netop holdt den årlige generalforsamling, hvor bestyrelsesformand Marianne Hvid i sin beretning for året 2021 gav udtryk for både tilfredshed og stolthed:

”Vi kommer ud med det bedste resultat i selskabets historie. Vi har et resultat efter skat på 56,5 millioner kroner, og hvis vi tuner ind på forretningen, er der en vækst på toplinjen med 26,8 procent. Det er en virkelig flot vækst – med streg under virkelig flot”, fortalte hun ifølge en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derudover berettede Marianne Hvid om en periode, hvor der var blevet skruet på mange håndtag for at fuldføre de ambitiøse målsætninger. Hun uddybede:

”Vi har i indeværende strategiperiode tænkt os at fordoble toplinjen en gang mere. Det vil sige, at vi nu går efter en milliard+. Det opnår vi ved at fortsætte med at gøre det, vi har haft så stor succes med de senere år. Og det opnår vi ved at fastholde vores fokus på kunderne, der særligt i denne strategiperiode vil komme til at mærke forbedringerne, bl.a. med en ny Min Side”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med en sund kerneforretning er retningen dermed lagt for en spændende fremtid for et stærkt kundeejet forsikringsselskab.

I forbindelse med generalforsamlingen var der bestyrelsesvalg. Der var genvalg til Brian F. Birkegaard.

Efterfølgende konstituerede bestyrelsen sig således: Der var opbakning til, at Marianne Hvid fortsætter som formand, Hans-Christian Ohrt fik opbakning til næstformandsposten.

Øvrige bestyrelses­medlemmer er: Brian Foged Birkegaard, Ole Jespersen, Kaj Asmussen, Thomas Kragh og de medarbejdervalgte bestyrelsesmedlemmer er Torben Brandt og Frank Madsen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 Augustenborg, Samfund

Byudviklingsmesse: Det handler om Augustenborgs fremtid

23. maj 2022 Augustenborg

Hertugbyens Bevaringsforening arrangerer i samarbejde med flere andre foreninger en Borgerworkshop og Byudviklingsmesse, som skal finde sted søndag den 12. juni fra klokken 13 til 17 i Augustenborg-hallerne i forbindelse med kommunens Masterplan for Hertugbyen. Augustenborgs fremtid afhænger af, at det lykkes at renovere og genopbygge Augustenborgs gamle bydel og havn, et projekt som kommunen […]

Læs mere...