SønderjyskE Herrehåndbold forlænger aftalen med cheftræneren

6. december 2022 Sport
Cheftræner Rasmus Glad Vandbæk. Pressefoto
Cheftræner Rasmus Glad Vandbæk. Pressefoto

SønderjyskE Herrehåndbold har forlænget aftalen med den nyudnævnte cheftræner, Rasmus Glad Vandbæk. Aftalen løber frem til sommeren 2025.

Det skriver SønderjyskE i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Rasmus Glad Vandbæk har de seneste tre år været assistenttræner, men nu venter nye udfordringer som chef.

“Det er med glæde og stolthed, at jeg har overtaget cheftrænerposten. Jeg føler mig godt rustet til opgaven og med gode SønderjyskE-værdier som hårdt arbejde og ydmyghed, ser jeg frem til at være med til at udvikle klubben”, siger Rasmus Glad Vandbæk.

Sportsmanager Thomas Mogensen sender en masse rosende ord i retning af Rasmus Glad Vandbæk, der allerede i en ung alder blev træner, men også har erfaring som spiller.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Han er et stort trænertalent, som har gjort sig fortjent til tilliden. Han kommer med en masse faglighed, klubånd og et godt kendskab til klubben. Jeg er overbevist om, at han kan løfte opgaven succesfuldt”, siger Thomas Mogensen.

Direktør Hans Christian Jensen er meget tilfreds med, at aftalen med den nyudnævnte cheftræner nu bliver til en permanent ansættelse:

“Jeg er meget glad for at Rasmus Glad Vandbæk har sagt ja til at påtage sig opgaven som cheftræner og for den videre, sportslige udvikling af ligaholdet. Han er en rigtig klubmand, og han har både holdets og klubbens fulde opbakning”, siger Hans Christian Jensen

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
9. februar 2023 Gråsten, Uddannelse

Endnu et hold produktionsledere og agraøkonomer flyver fra landbrugsskolen

9. februar 2023 Gråsten

Endnu et hold produktionsledere og et hold agrarøkonomer er dimitteret fra Gråsten Landbrugsskole, og det blev markeret ved en dimissionsfest på skolen. Ved festen var der hæder til de nyuddannede produktionsledere og agrarøkonomer, og desuden var der uddeling af fire legater fra Grænsefonden, som arbejder for styrkelse og udvikling af danskheden i grænseegnene. Simon Faber […]

Læs mere...