SønderjyskE herrehåndbold fyrer træneren

8. november 2022 Sport Skrevet af: Redaktion

SønderjyskE Herrehåndbold har tirsdag meddelt cheftræner Klavs Bruun Jørgensen, at samarbejdet stopper med omgående virkning. Assistenttræner Rasmus Glad Vandbæk overtager ansvaret som cheftræner i tæt samarbejde med sportsmanager Thomas Mogensen.

“Vi er gået ind til denne sæson med målsætningen om, at SønderjyskE skal kvalificere sig til DM-slutspillet. Det har vi spillermaterialet til. Det er ikke lykkedes at få forløst holdets potentiale og få indfriet de sportslige ambitioner. Vi har en rigtig god trup, som kan spille rigtig god håndbold, men resultaterne har bare været for svingende, og det har vi nu taget konsekvensen af”, siger herrehåndbold-dirktør Hans Christian Jensen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Nu rykker vi tættere sammen i omklædningsrummet. Der venter otte vigtige kampe før vinterpausen, og her skal vi levere på vores værdier med et stærkt sammenhold og hårdt arbejde. Det bliver afgørende for, hvordan vi kommer til at definere resten af sæsonen. En enig bestyrelse og direktion har tillid til, at Rasmus Glad Vandbæk i et tæt samarbejde med sportsmanager Thomas Mogensen kan løfte opgaven og udfordringerne sammen med spillertruppen. Det er der 100 procent opbakning til fra alle bag holdet”.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi takker Klavs Bruun Jørgensen for indsatsen, og vi ønsker ham alt det bedste fremover”, siger Hans Christian Jensen.

SønderjyskE Herrehåndbold spiller onsdag aften på udebane mod KIF Kolding

22. juli 2024 Kultur, Nordborg

Der er plads til flere til ringriderfesten i Guderup

22. juli 2024 Kultur

Søndag er der ringridning i Guderup og dagen begynder med et rytteroptog, som starter klokken 11:30. Klokken 12 åbner telte, boder og Als Udlejnings legeland på pladsen – og frem til klokken 14 er der gratis sildebord til de, der køber en øl eller en sodavand. Omkring klokken 16 er der kongeomridning og klokken 17:15 […]

Læs mere...