Sønderskov Skolen flager med grønt flag

31. maj 2016 Uddannelse

Sønderskov Skolen flager med grønt fra nu af – og forklaringen er naturligvis, at skolens elever har lyttet til deres egen Energipartulje, som har fundet måder, der kan spares energi på.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

“Vores energipatrulje hjælper os til at spare på energien og alt det, som I har lært fra den, kan I lære jeres far og mor, så der også bliver sparet på energien hjemme hos jer selv”, siger Sønderborgskov Skolens Rasmus Andreasen til de mange elever, der var samlet foran skolen, hvor det nyerhvervede grønne flag, skulle til tops for første gang.

Artiklen fortsætter under annoncen

Borgmester Erik Lauritzen besøgte Sønderskov Skolen og havde flaget med. Det gav han til Energipatruljen.

“Der er dagplejere, der har det grønne flag, VUC har det. Vi er rigtigt mange, der lytter til ProjectZero og gør noget for at spare på energien”, siger Erik Lauritzen til alle skolens elever.

“Det er vigtigt, at vi allesammen – børn, voksne og også ældre – sparer på energien”, siger han. Det er på den måde, vi skal stoppe med at sende forurenende CO2 ud i atmosfæren.

“Og nu kan I gå og prale med, at I har gjort noget særligt”, siger borgmesteren lige inden Energipatruljen sender flaget til tops.

billeder

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk