Sønderskov Skolen runder de 60 år

27. august 2015 Uddannelse

60 år er ingen alder, hvis man holder sig rask og rørig – og ung. Og det er lige præcis hvad fødselaren har gjort i det her tilfælde. Sønderskov Skolen kan i år fejre sin 60 års fødselsdag, som en på alle måder moderne folkeskole – men med seks årtier på bagen.

Erik Lorenzen skal holde fødselsdagstale for Sønderskov Skolen

Erik Lorenzen skal holde fødselsdagstale for Sønderskov Skolen

Artiklen fortsætter under annoncen

Det skal fejres – og det bliver det den 4. september, hvor skolen inviterer til fødselsdagsfest for brugere og familie, nuværende og tidligere elever og alle de mange mennesker der i løbet af de sidste 60 år har bidraget til at skabe den skole man har i dag, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

”Runde fødselsdage skal jo markeres med en ordentlig fest – og det gælder selvfølgelig også Sønderskov Skolen. Så vi har lavet et program med både optræden, musik, elevboder, konkurrencer – og så et løb, hvor vi samler ind til at få skabt endnu bedre forhold til eleverne på skolens område”, siger skoleleder på Sønderskov Skolen, Rasmus Andreassen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Festen begynder klokken 16, hvor formanden for byrådets Børn & Uddannelsesudvalg, Erik Lorenzen (L) vil holde talen for den runde fødselar, og herefter vil der være fuldt program frem til klokken 20.

”Jeg vil gerne opfordre alle de, der har været en del af vores skole til at møde op og deltage den 4. september. Med 60 år på bagen er Sønderskov Skolen jo ikke ”kun” en skole, den er også en del af det moderne Sønderborgs historie. Derfor er det her ikke kun en fest for os der er lærere og elever på skolen i dag, men en fest for alle dem, som har haft deres gang her på skolen”, siger Rasmus Andreassen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. august 2022 Sønderborg, Debat

Debat: Tidligere Nye Borgerlige-medlemmer undrer sig over hovedbestyrelsens pressemeddelelse

19. august 2022 Sønderborg

Svenja Karstensen og Tom Sivertsen, tidl. Nye Borgerlige, skriver: Vi har læst udtalelsen fra Jesper Hammer, som vi ikke kan forholde os til, da han skriver at vi var blevet ekskluderet under alle omstændigheder. Den udtalelse havde han sikkert nævnt, da vi alle seks bestyrelsesmedlemmer fra lokalafdelingen af Nye Borgerlige var til møde med ham […]

Læs mere...