Sønderskov Skolens stjerner kom flot gennem dramastykket

3. juni 2016 Uddannelse
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Det har konsekvenser, når man tager Elverstjernen ud af Elverøjet.

Men det vidste tvillingerne Somis og Jamis ikke. De kedede sig lidt og syntes, at stjernen lyste ret flot.

Men de var ikke ene om at have interesse i stjernen. Det samme havde mørkets magter, der fik den raget til sig – heldigvis uden det lykkedes dem at få kraften ud af Elverstjernen. Ad snørklede veje lykkedes det de gode at redde Elverstjernen fra de onde – og undervejs var der både overraskende og underholdende scener.

Artiklen fortsætter under annoncen

IMG_7311

Det er lidt fra handlingen i forestillingen Elverstjernen, der blev opført af Sønderskov Skolen for femte og sidste gang fredag aften. Igen en forestilling, der blev afregnet med stående bifald.

“Jeg synes, at skolens elever virkeligt gjorde det flot. Både på scenen og så er kulisserne jo også helt fantastiske”, siger kulturudvalgsformand Charlotte Engelbrecht, der så forestillingen forleden.

Skolens mere scenevtrygge elever gjorde det  godt på scenen og de gjorde det så godt, at de også løftede de knap så sikre. Det er rigtigt godt teamwork, hvilket en mor forlængst har noteret sig er et varemærke for Sønderskov Skolen.

“Jeg vil gerne takke skolens dramalærere, fordi I gav min datter den her hule, som hun kunne fryde sig i. Og det er dejligt at vide, at her på Sønderskov Skolen, der er I utroligt gode til at passe på hinanden”, siger en skoleglad mor foran teatergængerne.

Oliver Halmgren har det bedre med at stå på en scene nu.

Oliver Halmgren har det bedre med at stå på en scene nu.

Sjovt at være på scenen

Det er kun anden gang, Oliver Halmgren fra 8. klasse står på en scene.

“Så jeg fik da prøvet at være på en scene igen og det er ret sjovt. Jeg lærte også, at når vi arbejder sammen, så lykkes tingene”, siger Oliver Halmgren til SønderborgNYT.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk