Søren Pape sparrer med partifæller i Sønderborg

26. oktober 2017 KV2017

Mandag kommer justitsminister og konservativ formand Søren Pape til Sønderborg. Her mødes han til dialogmøde med Sønderborgs konservative byrådskandidater.

“Vi er utrolig glade for, at Søren har fundet tiden til et dialogmøde med os i Sønderborg. Vi har især to punkter på dagsordenen. Det ene er, hvordan vi kan fortsætte med at skabe optimale rammevilkår for vores erhvervsliv. For det er her, værdierne skabes, og det nytter altså ikke at diskutere, hvordan pengene skal fordeles, før vi taler om, hvordan de skal tjenes”, siger konservativ borgmesterkandidat og nuværende formand for Erhvervsudvalget Ole Stenshøj i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ole Stenshøj og Søren Pape.

“Det andet emne er konservativ ordentlighed. For det er blevet en mangelvare i dansk politik. Det er vigtigt, at vi begynder at sætte et langt større fokus på, hvordan vi kan skabe en bedre tone i politik, og hvordan vi kan komme politikerleden til livs. For det er en bombe under vores demokrati. Vi vil simpelthen ikke acceptere den præmis, at politik skal være beskidt, eller at der skal betales en urimelig høj personlig pris for at tage aktivt del i vores demokrati”, siger Ole Stenshøj

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk