Sommer-musikskole: Masser af musikglade børn øver til fredagens koncert

4. juli 2019 Uddannelse

I sommermusikskolen øver skolebørn forskellige musikstykker i mindre grupper og sætter det hele sammen i et stort orkester.

En af grupperne undervises af Nienke Kanzler og Mikkel Schmidt, mens en anden gruppe gør, som Steffan Grarup og Thorstein Hemmet beder dem om.

“Vi kan lære børnene at spille sammen, men selvfølgelig lærer de ikke at beherskse et instrument på bare en uge”, siger Steffan Grarup til SønderborgNYT.

“Børnene lærer noget om rytme, de får øvet og så lærer de noget om, hvordan sange er bygget op”, siger Thorstein Hemmet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nienke Kanzler og hendes makker, Mikkel Schmidt, siger, at det er vigtigt, at børnene synes, det er sjovt at være med.

De fire undervisere synes, det giver rigtig god mening, at der arbejdes hen mod en koncert.

“Det bliver en rigtig god oplevelse for børnene, at de skal spille foran publikum”.

Tre glade børn

“Jeg er med på sommermusikskolen, fordi jeg godt kan li’ musik”, siger Lina Maj, der går i 5. – snart 6. klasse. Hun er en af dem, der har fået rollen som sanger.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stine, der snart skal i 7. klasse, nyder også at være med på holdet.

“Jeg sidder ved klaveret”, siger hun.

“Og på fredag kl. 14 skal vi spille koncert for vores familier. Vi er med i tre numre”, siger keyboardspiller Sif, der kan kalde sig 6.klasse-elev, når sommerferien er slut.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 Politik, Sønderborg

Placeringen af cykelsti fra Nybøl til Broager er godkendt

7. december 2022 Politik

På Teknik-, By og Borgerudvalgets møde tirsdag. kunne vi endelig godkende linjeførelsen på cykelstien Nybøl – Broager fra rundkørslen i Nybøl til lyskrydset i Broager. Det betyder også, at vi nu skal i dialog med berørte lodsejere, siger udvalgsformand Kirsten Bachmann til SønderborgNYT. “Den del af cykelstien, som går gennem Nybøl, bliver i første om […]

Læs mere...