Sønderborg Forsyning har et godt tilbud til SFO’erne – Skraldepiraterne

15. marts 2019 Uddannelse

Skraldepiraterne er Sønderborg Forsynings særlig tilbud til SFO’erne i Sønderborg Kommune.

Vi vil gerne vise, at affald er en vigtig ressource – faktisk er det guld, og netop pirater er jo vilde med guld! Derfor tilbyder vi at komme ud til jer med forløb af ca. to timers varighed. Vi tilpasser naturligvis gerne de enkelte forløb, så det passer til jeres ønsker, skriver Sønderborg Forsyning.

I kan vælge at planlægge aktiviteterne som del af et koncentreret forløb – eller fordele dem over længere tid. Vi har også gode ideer til sjove aktiviteter, I selv kan lave i de mellemliggende perioder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Klar – pirat

Som skraldepirater finder vi ud af, at vi kan bruge rigtigt meget af vores affald til at lave nye ting – eller vi kan forvandle det til varme og strøm. En lillebitte del af vores affald graver vi ned, så vi kan bruge det igen i fremtiden.

For at blive Skraldepirater skal vi lave piratudstyr af genbrugsmaterialer – kort, skattekister og meget mere.

Løs meget mere HER på LINKET

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. november 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg Vinen 2022 er med Tour de France-inspireret etiket

27. november 2021 Erhverv

Lørdag formiddag blev Sønderborg Vinen 2022 afsløret og det foregik helt efter traditionen med musik fra Sønderborg Garden og Ringriderfestens heroldere var også en del af festligheden, som foregik på Rådhuset. “Årets Sønderborgvin er udvalgt blandt 34 vine og det er medlemmer fra Ringriderkomiteen, der sammen med Wohlenberg, har smagt sig frem til den, som […]

Læs mere...