Sønderborg produktionshøjskole snart klar til markedsdag

3. oktober 2018 Uddannelse

Sønderborg produktionshøjskole arbejder netop nu på at gøre sig klar til den store markedsdag som afholdes den 11. oktober fra klokken 14–17 på adressen Solglimt 4, i Sønderborg.

Eleverne er i gang med at lave trækasser, grill-standere, hundeshelter, fulglehuse og meget andet på de forskellige værksteder og særligt én ting, skal nok trække interesserede gæster til:

”Vi tilbyder tryk på T-shirts og man skal bare tage et foto eller andet med og så vil vi i løbet af et par dage overføre det til stoffet, hvorefter man kan komme og hente det færdige resultat”, fortæller Jørgen Olsen, grafisk værkstedsleder. En T-shirt inkl. tryk koster 95 kroner.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg produktionshøjskole, der blev grundlagt i 2012, sætter højskoletanken, mesterlærepædagogikken og konsekvenspædagogikken i centrum, når skolen hjælper unge til afklaring og sætter dem i stand til at fortsætte skoleuddannelsen eller påbegynde et aktivt erhvervsliv. Der er plads til 120 elever, fordelt på de forskellige værksteder.

Når markedsdagen afholdes den 11. oktober åbner café Solglimt, hvor der kan fås lidt at drikke og spise og alle interesserede er velkommen til at deltage fra klokken 14-17.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk