Sønderjyllands længste kaffebord?

24. april 2013 Politik

Sønderborgs lærere havde skiltet med, at de ville lave Sønderjyllands længste kaffebord i Perlegade onsdag, men det viste sig, at det gjorde de ikke. Til gengæld var der placeret adskillige borde med kaffe og kager til byens borgere op igennem Perlegade – og der blev tid til en snak om det at være lukket ude.

Flere børn mødte deres lærere på helt andre præmisser end dem som de kender fra dengang, hvor de havde en meningsfyldt hverdag med skoletid og fritid.

Havde en af byens restauranter stillet borde op med kaffe og kager på samme måde som lærerne, så ville myndighederne komme ilende af hensyn til den fælles sundhed, fordi der ikke var overdækning af bordene og sikkert også andre fejl og mangler.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der var masser af dejlige kager, så alle besøgende kunne holde deres BMI oppe.

Men for lærerne handlede det om at møde byens borgere og lige fortælle, at de helst af alt vil tilbage til de skoler, som politikerne har smidt dem ud af. Og selv Byrådet blev der tænkt på – der blev leveret Gode Råd og Ingenting til dem, mens de sad i møde.

– Vi får Ingenting, fordi det er, hvad lærerne får i løn og vi får Gode Råd, fordi det efterlyser lærerne, siger Jan Prokopek, der i rollen som 2. viceborgmester skulle lede onsdagens byrådsmøde.

Se billeder fra Perlegade:

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk