Søren Kierkegaard fejres på Sønderborg Bibliotek

24. april 2013 Kultur

I år den 5. maj ville Søren Kierkegaard være fyldt 200 år. Dette markeres over hele landet, og Biblioteket Sønderborg er ingen undtagelse. Her kan man nemlig i hele maj måned gå på opdagelse i en Kierkegaard-udstilling.

Søren Kierkegaard fejres på biblioteket.

 

Her kan man via iPads se Kierkegaard-TV. Det er korte episoder, hvor omdrejningspunktet er, hvordan Kierkegaard ville forholde sig til forskellige problemstillinger fra et moderne parforhold.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Derudover kan man via et touchscreen bord, med en interaktiv Kierkegaards-tidslinje, dykke ned i henholdsvis Søren Kierkegaards personlige liv, hans forfatterskab, andre kendte danske kulturpersoner fra samme periode, og samtidige historisk begivenheder.

Den tungsindige herre er på gåtur i Københavns gader.

 

Endelig vil der også være en udstilling med bøger af og om Kierkegaard.

 

Udstillingen åbnes onsdag den 1. maj kl. 10.00 – 12.00.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. august 2022 Politik, Sønderborg

Borgmesterpartiet kan komme i mindretal når det gælder udlicitering af rengøringsopgaver

18. august 2022 Politik

Socialdemokratiet har aldrig været fortaler for udlicitering af kommunale opgaver og det gælder også den kritiserede rengøring af kommunale skoler og daginstitutioner i den jyske del af kommunen. I en pressemeddelelse gjorde Socialdemokratiet onsdag aften det tydeligt, at de ikke vil lægge stemmer til, at der udliciteres flere rengøringsopgaver før, at de, der allerede er […]

Læs mere...