Soroptimisternes forrygende modeaften

17. april 2013 Uncategorized

Der var pakket tæt med mennesker i Juhls Bolighus i Pelegade og til en kærkommen forandring lod det til, at alle sammen sad virkeligt godt og behageligt i møbler af virkelig høj kvalitet.

Christina Møller fandt hurtigt en af de dyre stole.

 

Allerede når gæsterne trådte ind af døren blev de udstyret med en velkomstdrink og en pose med gaver.

Artiklen fortsætter under annoncen

Senere på aftenen kom der desuden spændende canapeer Jespers Kockkerier og der blev trukket lod om en sand gaveregn fra Perlegades butikker.

En af de mere selvsikre modeller.

Soroptimsterne havde sikret sig 200 kroner hver gæst og pengene bliver givet videre, når der skal fejres 70 års jubilæum hos Soroptimisterne i Sønderborg den 29, maj.

– Almindeligvis skal man anbefales af et eller flere af vores medlemmer, hvis man skal være med hos os. Men kender i nogle af os 32 medlemmer, så prøv bare at kontakte os, siger formanden i sin velkomst.

Derpå gave hun mikrofonen videre til en anden soroptimist, der guidede en masse modeller gennem virkeligt mange fremvisninger af tøj fra byens modeforretninger. Heldigvios var der en pause, der blev fyldt ud med lækkereier fra Jespers Kockkerier samt en fortælling om mode indenfor møbler.

Virkeligt elegant er et dækkende ord for mange gange catwalk.

– Find en gammel skænk i et genbrug og sæt den sammen med nye stole. Så er i supermoderne, lød rådet fra Juhls Bolighus.

Tøj og sko fra Jackeline, Muse og Miss Holmberg samt Skogalleriet, Sportmaster, Outdoor i Centrum. Modellerne blev stylet af Matas i Perlegade og udstyret med briller fra Thordsen.

Der var en masse modeller, der alle måtte skifte tøj adskillige gange.

En del af de mange penge, der er kommet ind, bliver brugt på at hjælpe børn, der vokser op i hjem med alkoholproblemer.

Se billeder fra showet:

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk