Specialklasser fra Nordals Skolen til Hørup Centralskole

20. februar 2015 Uddannelse

Børne- og uddannelsesudvalget har sidste år besluttet, at der skal arbejdes på at sammenlægge special-klasserækken på Nordals Skolen til Hørup Centralskole pr. 1. august 2015.

Der er p.t. 19 elever indskrevet til specialklassen på Nordals Skolen på 2.-10. klassetrin, hvoraf de 12 elever går på 7.-10. klassetrin. Det forventes, at elevtallet falder de kommende år, fordi der er flere, der forlader specialklassen end der er elever, som  visiteres dertil.

I forbindelse med flytning af specialklasserækken fra Havnbjerg-filialen til Hørup Centralskole foreslås, at der laves en lukket busrute med faste opsamlingssteder. Der skal tilbydes én kørsel til skole om morgenen og to hjemkørsler om eftermiddagen på skoledage.

Artiklen fortsætter under annoncen

Transporttiden for elever, der bor længst fra skole, vurderes at blive på ca. 45 minutter hver vej.

Både Nordals Skolen og Hørup Centralskoles ledelser foreslår, at sammenlægningen først sker fra 1. januar 2016, idet det giver tid til en god implementeringsproces for både medarbejdere og elever.

 

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. oktober 2022 Sport, Erhverv, Sønderborg

Nye spillerdragter til Dybbøl IU fodboldklub U9 hold fra Sydbank

2. oktober 2022 Sport

Sydbank støtter over 300 små og store foreninger og forbund over hele landet – lige fra de helt små, lokale klubber til de store professionelle regionale og nationale flagskibe og senest, har det lokale U9 hold fra Dybbøl IU fodboldklub fået et spilledragt-sponsorat fra Sydbank i Sønderborg. ”Vi er rigtig glade for, og stolte over, […]

Læs mere...