Specialklasser fra Nordals Skolen til Hørup Centralskole

20. februar 2015 Uddannelse

Børne- og uddannelsesudvalget har sidste år besluttet, at der skal arbejdes på at sammenlægge special-klasserækken på Nordals Skolen til Hørup Centralskole pr. 1. august 2015.

Der er p.t. 19 elever indskrevet til specialklassen på Nordals Skolen på 2.-10. klassetrin, hvoraf de 12 elever går på 7.-10. klassetrin. Det forventes, at elevtallet falder de kommende år, fordi der er flere, der forlader specialklassen end der er elever, som  visiteres dertil.

I forbindelse med flytning af specialklasserækken fra Havnbjerg-filialen til Hørup Centralskole foreslås, at der laves en lukket busrute med faste opsamlingssteder. Der skal tilbydes én kørsel til skole om morgenen og to hjemkørsler om eftermiddagen på skoledage.

Artiklen fortsætter under annoncen

Transporttiden for elever, der bor længst fra skole, vurderes at blive på ca. 45 minutter hver vej.

Både Nordals Skolen og Hørup Centralskoles ledelser foreslår, at sammenlægningen først sker fra 1. januar 2016, idet det giver tid til en god implementeringsproces for både medarbejdere og elever.

 

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Kultur, Sønderborg

Uffe Lorenzen giver en udendørs koncert i Sønderborg

4. august 2021 Kultur

Lørdag den 14. august giver Uffe Lorenzen er gårdhavekoncert i Sønderborghus i eftermiddagstimerne. Uffe Lorenzen er kendt som den karismatiske forsanger og frontfigur i Spids Nøgenhat og Baby Woodrose. Han har huseret på den danske rockscene siden slutningen af ’80erne og fik sit gennembrud med Baby Woodrose i 2003, hvor de som et af de […]

Læs mere...