Speeddating mellem firmaer og studerende

24. april 2013 Erhverv

Den 29. maj går jobsøgning og speeddating op i en højre enhed, når jobsøgende studerende fra hele Sønderborg møder interesserede virksomheder på IFabrikken.

Sønderborg Student Foundation er en frivillig organisation, der arbejder på at skaber et bedre studiemiljø i Sønderborg og et område de arbejder på er at skabe jobmuligheder for både danske og internationale studerende.

iFabrikken slår dørene op for speeddating.
Artiklen fortsætter under annoncen

I samarbejde med IFabrikken har de skabt en event, hvor de studerende modtager kurser i form af CV skrivning, personlig præsentation og andre “bløde” færdigheder, der vil forøge deres muligheder for at fremviser deres bedste sider ved en jobsamtale.

Det specielle ved “Mr. Job eventen” er, at alle de deltagende virksomheder kommer med virkelige jobmuligheder og de studerende får muligheden for at udvælge og afprøve flere jobsamtaler indenfor et kort tidsrum.

Det er anden gang, at Sønderborg Student Foundation og IFabrikken afholder Mr. Job. Sidste år deltog over 150 studerende og 20 virksomheder, hvor vi fik tilbagemeldinger om 10 studerende, der efterfølgende fik job igennem Mr. Job.

Artiklen fortsætter under annoncen

Flere store virksomheder deltog, der i blandt Linak, ECCO, Siemens, BHJ og mange andre mellemstore virksomheder.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2023 112, Sønderborg

Politiet tager kontakt til hackede skoler som har fået lækket data

25. september 2023 112

Politiet er i dag, mandag, blevet bekendt med, at kriminelle har skaffet sig adgang til personfølsomme data hos en række uddannelsesinstitutioner i Sønderjylland og efterfølgende lækket materialet. Det drejer sig om EUC Syd, Sønderborg Statsskole, Gråsten Landbrugsskole, Privatskolen-Als og Sønderborg International School. Politiet indleder nu en dialog med uddannelsesstederne samt deres it-driftsfællesskab, IT-Center Syd, for […]

Læs mere...