Speeddating mellem firmaer og studerende

24. april 2013 Erhverv

Den 29. maj går jobsøgning og speeddating op i en højre enhed, når jobsøgende studerende fra hele Sønderborg møder interesserede virksomheder på IFabrikken.

Sønderborg Student Foundation er en frivillig organisation, der arbejder på at skaber et bedre studiemiljø i Sønderborg og et område de arbejder på er at skabe jobmuligheder for både danske og internationale studerende.

iFabrikken slår dørene op for speeddating.
Artiklen fortsætter under annoncen

I samarbejde med IFabrikken har de skabt en event, hvor de studerende modtager kurser i form af CV skrivning, personlig præsentation og andre “bløde” færdigheder, der vil forøge deres muligheder for at fremviser deres bedste sider ved en jobsamtale.

Det specielle ved “Mr. Job eventen” er, at alle de deltagende virksomheder kommer med virkelige jobmuligheder og de studerende får muligheden for at udvælge og afprøve flere jobsamtaler indenfor et kort tidsrum.

Det er anden gang, at Sønderborg Student Foundation og IFabrikken afholder Mr. Job. Sidste år deltog over 150 studerende og 20 virksomheder, hvor vi fik tilbagemeldinger om 10 studerende, der efterfølgende fik job igennem Mr. Job.

Artiklen fortsætter under annoncen

Flere store virksomheder deltog, der i blandt Linak, ECCO, Siemens, BHJ og mange andre mellemstore virksomheder.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Symfoniorkestret spiller for Tour de France-tilskuere og for cykelryttere

28. juni 2022 Tour de France

På søndag, når Tour de France-rytterne suser væk fra Gråsten, så kommer de forbi vognmand Knud Erik Heissel og tæt ved ham står Sønderjyllands Symfoniorkester på deres store friluftscene, hvor de i løbet af eftermiddagen spiller hele tre gange. “Vi har sat et program sammen, så publikum kommer til at lytte til både dansk og […]

Læs mere...