Sports-jubilæum: Skolecup nr. 50 i Nordals Idrætscenter

18. september 2016 Uddannelse
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

I dagene 28.-30. oktober åbner Nord-Als Boldklub og Nordals Skolen dørene til Skolecup nr. 50 i Nordals Idrætscenter.

Skolecup er indendørs fodbold og for alle 0.-8. klasser på skoler i gammel Nordborg, Augustenborg og Sydals kommune. Et hold må består af 4 spillere plus maks 3 udskiftningsspillere. Alle hold skal som minimum have én pige på banen ad gangen. Holdene spiller mod hinanden årgangsvis og det koster kun 250 kr. pr hold.

Forældre og lærere har også muligheden for at dyste på banen, når der søndag spilles om en flot vandrepokal i forældrerækken, skriver Nordals Boldklub i en pressemeddelelse.fodbold

Invitationerne er på vej ud på skolerne og mange skoler har allerede haft besøg af en repræsentant fra Skolecup, som har informeret om tilmelding og andre ting. Sidste tilmelding er den 30. september.

Både planlægning og afvikling af Skolecup 2016 sker i et samarbejde mellem Nord-Als Boldklub og Nordals Skolen. På stævnedagene vil frivillige fra Nord-Als Boldklub sammen med elever og ansatte fra Nordals Skolen hjælpe til.

For spillere vil der – ud over en sjov fodboldoplevelse – være pokaler, medaljer og mindre præmier at vinde, mens tilskuere vil have mulighed for at opleve en dejlig stemning i hallen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skolecup 2016 er et oplagt klasse-arrangement, hvor både forældre og børn vil have mulighed for socialt samvær uanset om man spiller fodbold eller ej. Alle er velkomne; fodboldspillere -som ikke fodboldspillere.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk