Sprællevende koncert med gnist, gejst og gospel

4. februar 2017 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

 

Det blev helt som ventet med den engelske gospelstjerne, Bazil Meade, i front for Gospelfællesskab i Sønderborgs frikirke lørdag aften.

En lang række sange blev serveret med gnist, gejst og boblende livsglæde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Koncerten var kulminationen på en workshop, der begyndte fredag. Og det betød, der var nye sange, der skulle læres udenad og indøves i koret i ekspresfart.

“Vi starter med den, som I havde sværest ved. Så ved I, at alt bliver bedre, når vi skal til sang nummer to”, siger Bazil Meade til de små 150 sangere, der var kommet fra nær og fjern for at få en stor gospel- og fællesskabsoplevelse.

Inden koncerten blev der givet blomster og chokolade til leder af Sønderborg Gospel Choir, May Jeznach Madsen, som havde lokket Bazil Meade over Vesterhavet.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole [email protected]
3. december 2023 Kultur, Sønderborg

Midt i januar kan du opleve den storslåede Symphonic Universe-koncert

3. december 2023 Kultur

Sønderjyllands Symfoniorkester går nye veje i deres bestræbelser på at bringe symfonisk musik ud til nye generationer. Den kendte spil-youtuber og streamer, Jørgen Bjørn, er blevet hyret som konferencier til deres storslåede Symphonic Universe-koncert, der kan opleves i Alsions koncertsal den 18. januar. Koncerten består af strålende livefortolkninger skabt af de største komponister af filmmusik, […]

Læs mere...