SSP og Ungdomsskolen buldrer og brager i vilden sky

17. november 2019 Uddannelse

Fra midt i november og frem til ultimo december vil der rundt omkring ved kommunens skoler blive affyret nytårskrudt som forebyggende foranstaltning.

“Vi lærer de unge mennesker om sikkerhed, korrekt affyring, sikkerhedsafstande og farerne ved ikke godkendt fyrværkeri. Dette gør vi med en kombination af teori samt praksis på skolens areal”, siger ungdomsskoleleder Ole Nordentoft Rasmussen til SønderborgNYT.

Det er et landsdækkende koncept, som foregår med godkendte demonstrationsfyrværkere i tæt samarbejde med skolerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dette gør naturligvis, at der kan forekomme nogle høje brag og flotte lysglimt på himmelen i dagtimerne. SSP og Ungdomsskolen ved, at det kan virke lidt forstyrrende de 45 minutter, som de 5-10 brag strækker sig over.

“Vi håber på forståelse for, at vi uddanner de unge mennesker til at passe på sig selv, vennerne, familien, omgivelserne og de 4-benede venner, når krudtet officielt må fyres af fra 27. december til og med 1. januar”, siger Ole Nordentoft Rasmussen.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. november 2021 Uddannelse, Sønderborg

Statsskolen gør klar til Maskerade

29. november 2021 Uddannelse

I weekenden blev der øvet intenst af hele det hold, som er en del af Statsskolens årlige musical, der har premiere på fredag. Og mens der blev øvet, blev der også syet lystigt på det tøj, som skuespillerne skal have på. “Vi har generalprøve på onsdag og den dag er det afgangsklasser fra folkeskoler, som […]

Læs mere...