STaRForCE går på nettet

6. oktober 2016 REGIONALT
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Det Interreg-støttede projekt STaRForCE – Strong Talents Ready For Crossborder Education – er allerede i fuld gang med at udvikle dansk-tyske erhvervsuddannelsesmodeller og servicerer 19 danske lærlinge i tyske virksomheder. Og fra nu af har projektet også sin egen hjemmeside: ddk-starforce.eu.

Her kan interesserede virksomheder, skoleelever og studerende ikke kun indhente oplysninger om projektet, men også download’e pjecer og håndbøger om den dansk-tyske uddannelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvordan er det med at finde en bolig?logo_starforce_cmyk

Hvordan skriver man en ansøgning?

Eller også: Har jeg lov til at tage bilen med over til Danmark/Tyskland?

Udover aktuel information indeholder hjemmesiden også oplysninger om planlagte seminarer og lærlingetræf samt nye pressemeddelelser.

Artiklen fortsætter under annoncen

„Internettet er som regel det første sted, man kigger, når man søger information, så for os er det vigtigt, at interesserede elever og virksomheder kan finde orientering om grænseoverskridende uddannelsesmodeller samt få at vide, hvem de efterfølgende konkret kan henvende sig til“, siger Julia Schatte, som er projektmedarbejder hos leadpartneren IHK Flensburg.

„At turde give sig i kast med noget nyt kræver jo en del overvindelse. Mange af vore lærlinge er stadig meget unge, men har taget og klaret springet og ved, hvilke positive erfaringer og kompetencer de har fået ud af det“, fortsætter Julia Schatte i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Man udvikler sine sprogkompetencer, knytter nye bånd henover grænsen plus – ikke mindst – at en dansk elev i en tysk virksomhed er i stand til at betjene danske kunder på sit eget sprog. Også den slags erfaringer og succeshistorier fra elever og virksomheder kan man læse om og dele med andre på den nye side.

Udover selve hjemmesiden kommer der om kort tid også en Facebook-side.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. januar 2022 Kultur, Augustenborg

Augustenborgs fremtidsmuligheder er større end de fleste forestiller sig

26. januar 2022 Kultur

Augustenborg er noget særligt og med hertugernes fortælling, så fortælles grænselandets historie, hvor Augustenborg er helt central og havde stor betydning for hele grænselandet. Byen var et magtcentrum og den kulturarv skal vi passe på. Sådan sagde borgmester Erik Lauritzen i sit oplæg til et borgermøde, der tirsdag aften fandt sted i Augustenborg Hallerne og […]

Læs mere...