STaRForCE går på nettet

6. oktober 2016 REGIONALT
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Det Interreg-støttede projekt STaRForCE – Strong Talents Ready For Crossborder Education – er allerede i fuld gang med at udvikle dansk-tyske erhvervsuddannelsesmodeller og servicerer 19 danske lærlinge i tyske virksomheder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og fra nu af har projektet også sin egen hjemmeside: ddk-starforce.eu.

Her kan interesserede virksomheder, skoleelever og studerende ikke kun indhente oplysninger om projektet, men også download’e pjecer og håndbøger om den dansk-tyske uddannelse.

Hvordan er det med at finde en bolig?logo_starforce_cmyk

Hvordan skriver man en ansøgning?

Eller også: Har jeg lov til at tage bilen med over til Danmark/Tyskland?

Udover aktuel information indeholder hjemmesiden også oplysninger om planlagte seminarer og lærlingetræf samt nye pressemeddelelser.

„Internettet er som regel det første sted, man kigger, når man søger information, så for os er det vigtigt, at interesserede elever og virksomheder kan finde orientering om grænseoverskridende uddannelsesmodeller samt få at vide, hvem de efterfølgende konkret kan henvende sig til“, siger Julia Schatte, som er projektmedarbejder hos leadpartneren IHK Flensburg.

„At turde give sig i kast med noget nyt kræver jo en del overvindelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mange af vore lærlinge er stadig meget unge, men har taget og klaret springet og ved, hvilke positive erfaringer og kompetencer de har fået ud af det“, fortsætter Julia Schatte i en pressemeddelelse.

Man udvikler sine sprogkompetencer, knytter nye bånd henover grænsen plus – ikke mindst – at en dansk elev i en tysk virksomhed er i stand til at betjene danske kunder på sit eget sprog.

Artiklen fortsætter under annoncen

Også den slags erfaringer og succeshistorier fra elever og virksomheder kan man læse om og dele med andre på den nye side.

Udover selve hjemmesiden kommer der om kort tid også en Facebook-side.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58).

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 Samfund, Sønderborg

Skrot gasfyret og få tilskud til fjernvarme eller en varmepumpe

16. april 2021 Samfund

Første runde af tilskud til energi-renovering via Bygningspuljen blev hurtigt fordelt blandt omkring 8.000 boligejere, men der er fortsat mulighed for at få tilskud fra ’afkoblingspuljen’, hvis boligejere ønsker af skifte gasfyret ud med fjernvarme eller en varmepumpe. ”Det er en oplagt mulighed for os fjernvarmeselskaber, at imødekomme potentielle kunder, der gerne vil skifte til […]

Læs mere...