Stationskroen stod med god mad, Noodles Duo og pilsnere

12. august 2016 GALLERIER
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

Fredag aften blev der budt på et glimrende ta’ selv bord og musik med Noodles Duo på Stationskroen i Broager, hvor det er Thomas Schultz, der arbejder på at gøre stedet til et hyggeligt samlingssted for Broagers indbyggere og samtidig gøre en god forretning.

Halvdelen af Noodles Duo.

Halvdelen af Noodles Duo.

“Vi åbner for gæster syv dage i ugen fra klokken 10 og bortset fra søndage og mandage, hvor vi lukker kl. 20, så er det planen at lukke, når tiden ligesom er til det. Men altså senest klokken 02”, siger Thomas Schultz til SønderborgNYT.

“Det er jo en bodega, men det er bestemt planen, vi skal have flere arrangementer med både fællesspisning og musik”, siger han og for lige tilføjet, at de lokale i Broager er glade for, at der igen er åbent i Stationskroen.

Inden Thomas Schultz slog dørene op til Stationskroen, var han på Hotel Baltic.

“Men så fik min datter stedet her på hånden og meningen er, jeg skal være daglig leder”, siger han.

Efter spisningen spillede Noodles en lang række Kim Larsen-sange, der så kunne krydres af de godt 30 gæster, der blev opfordret til at synge med.

En enkelt fik dog på forhånd sangforbud af musikerne.

billeder

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. april 2021 Kultur, Sønderborg

Flaget ved Dybbøl Mølle blev hejst

18. april 2021 Kultur

Søndag klokken 8:00 gik flaget til tops på Dybbøl Skanse og det var Hjemmeværnet, som stod for seancen. J. P. Rasmussen havde kommandoen og fortalte blandt andet om mindestenen, som står på Dybbøl Banke. Han er blandt dem, der kender rigtigt meget til Dybbøldagen, hvor han har haft kommandoen hele 14 gange. “De første syv […]

Læs mere...