FV19: Statsministeren indgiver sin afskedsbegæring til Dronningen

6. juni 2019 FV19

I en tale ved Venstres valgfest på Christiansborg fortalte Lars Løkke Rasmussen ifølge TV2 Nyhederne, at han torsdag formiddag klokken 11 vil gå til dronningen for at indgive regeringens afskedsbegæring.

På baggrund af resultatet vil Lars Løkke Rasmussen foreslå dronningen at indkalde til en dronningerunde, hvor alle partier kan komme til orde.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Over for dronningen vil Venstres repræsentanter, næstformand Kristian Jensen og gruppeformand Karen Ellemann anbefale, at der dannes en regering under min fortsatte ledelse med ambition om at bygge bro over midten af dansk politik”, siger Lars Løkke Rasmussen.

Indtil en ny regering er udnævnt, vil den nuværende regering fortsætte som forretningsministerium.

Og forhandlingerne om den næste regeringsdannelse afgør, om Venstres Ellen Trane Nørby og Benny Engelbrecht fra Socialdemokratiet, kan håbe på en ministerpost.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. oktober 2021 Kultur, Nordborg

Nordborg Kirke: Festlig gudstjeneste med herlig spillemandsmusik og sang

16. oktober 2021 Kultur

Kom og oplev en festlig gudstjeneste, som bliver fyldt med folkemusik og sang. De Nordalsiske spillemænd spiller op, Linak-koret og solister fra Sønderjysk Pigekor synger for. Vores præst, Sophie Lønne Reil Hundebøll, vil både læse og synge teksterne, skriver kirkens organist til SønderborgNYT. Det hele finder sted i Nordborg kirke, søndag den 31. oktober kl. […]

Læs mere...