FV19: Statsministeren indgiver sin afskedsbegæring til Dronningen

6. juni 2019 FV19

I en tale ved Venstres valgfest på Christiansborg fortalte Lars Løkke Rasmussen ifølge TV2 Nyhederne, at han torsdag formiddag klokken 11 vil gå til dronningen for at indgive regeringens afskedsbegæring.

På baggrund af resultatet vil Lars Løkke Rasmussen foreslå dronningen at indkalde til en dronningerunde, hvor alle partier kan komme til orde.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Over for dronningen vil Venstres repræsentanter, næstformand Kristian Jensen og gruppeformand Karen Ellemann anbefale, at der dannes en regering under min fortsatte ledelse med ambition om at bygge bro over midten af dansk politik”, siger Lars Løkke Rasmussen.

Indtil en ny regering er udnævnt, vil den nuværende regering fortsætte som forretningsministerium.

Og forhandlingerne om den næste regeringsdannelse afgør, om Venstres Ellen Trane Nørby og Benny Engelbrecht fra Socialdemokratiet, kan håbe på en ministerpost.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 Politik, Sønderborg

Placeringen af cykelsti fra Nybøl til Broager er godkendt

7. december 2022 Politik

På Teknik-, By og Borgerudvalgets møde tirsdag. kunne vi endelig godkende linjeførelsen på cykelstien Nybøl – Broager fra rundkørslen i Nybøl til lyskrydset i Broager. Det betyder også, at vi nu skal i dialog med berørte lodsejere, siger udvalgsformand Kirsten Bachmann til SønderborgNYT. “Den del af cykelstien, som går gennem Nybøl, bliver i første om […]

Læs mere...