Statsskole-eleverne støtter Ukraine med foreløbig 13.800 kroner

22. april 2022 Uddannelse
Sarah Victoria Balazevic
Sarah Victoria Balazevic

Fredag eftermiddag var der en masse boder på Statsskolen, hvor elever, lærere, forældre og gæster kunne handle eller deltage i konkurrencer og samtidig støtte Røde Kors’ indsats for ukrainske flygtninge og da boderne skulle lukkes ned, blev der fortalt, at der var kommet foreløbig 13.800 kroner ind.

Der var også boder, der har haft udgifter til råvarer og i dem skal der først regnes, inden overskuddet er gjort op og kan sendes til Røde Kors.

“Afsættet var, at vi ikke havde penge til at lave boder for, så vi var rundt omkring og finder varer og præmier”, siger Sarah Victoria Balazevic fra 2. g til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Der er en del boder, hvor der tjenes penge, som sendes direkte til Røde Kors via MobilePay og samtidig giver det en masse rent socialt”, siger hun.

Afslutningen på Ukraine-temaet var en underholdende stoleleg, hvor lærerne dystede mod hinanden.

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. maj 2022 Erhverv, Nordborg

Skal du med til Klovneløb?

19. maj 2022 Erhverv

Den 29. maj fra kl. 13.30-16.30 er der Klovneløb i Nordborg og det har til formål at samle familier og venner til en hyggelig dag i en god sags tjeneste. Med løbet samles der ind til den landsdækkende forening Danske Hospitalsklovne, så endnu flere hospitalsklovne kan komme ud og glæde børn og unge, der må […]

Læs mere...