Statsskolen gør klar til Maskerade

29. november 2021 Uddannelse
Charlotte Louise Alnor, Irmelin og Jens
Charlotte Louise Alnor, Irmelin og Jens

I weekenden blev der øvet intenst af hele det hold, som er en del af Statsskolens årlige musical, der har premiere på fredag. Og mens der blev øvet, blev der også syet lystigt på det tøj, som skuespillerne skal have på.

“Vi har generalprøve på onsdag og den dag er det afgangsklasser fra folkeskoler, som er inviteret”, siger lærer og musicalinstruktør Charlotte Louise Alnor til SønderborgNYT. Hun fortæller videre, at folkeskoleeleverne skal opleve, at det at lave musical også følger med, når man er elev på Statsskolen.

Artiklen fortsætter under annoncen

På fredag er der premiere og så spilles forestillingen også lørdag eftermiddag.

“Det er fortrinsvis elevernes forældre og venner, som kommer og ser vores musical, men alle er velkomne. Det skal bare ringe til skolens kontor og sikre sig en billet”, siger Charlotte Louise Alnor.

Årets musical er en nyfortolkning af Holbergs Maskerade og vi har piftet den op med sange fra ’70-erne og ’80-erne”, siger instruktøren.

Eleverne synes, det er herligt at være med.

“Jeg synes det er fedt, vi er sammen om noget andet end de fag, der står på skemaet. Vi har det sjovt og vi hygger os”, siger Jens, som er i gang med sit første år på Statsskolen. Han har tidligere været med på Ungdomsskolens dramahold, så helt urutineret er han ikke.

Artiklen fortsætter under annoncen

Irmelin, som er på 2. årgangs musiklinie, er vild med musik og dans – og synes, det er skønt, når det så kan lade sig gøre sammen med skolevennerne.

“Og det er sådan, at vi er fælles om vores musical og det er rigtigt dejligt at vide, at alle på holdet er lige vigtige. Ingen kan undværes”, siger hun.

Irmelin er også en del af Sønderborgs musikskole, hvor hun spiller klaver og synger.

Du kan SE BILLEDER HER .

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk