Statsskolens rektor: Nu kan I kalde Jer studenter!

23. juni 2021 Uddannelse

Kort før klokken 16 kom Statsskolens studenter sivende til skolen, hvor de skulle lytte til rektor Ole Kamp Hansen og også præsenteres for en overraskelse.

På flere borde stod der champagne klar, så de unge mennesker kunne skåle med hinanden.

“Kære 2. hf’ere og kære 3. g’ere – nu kan I kalde Jer studenter. For en tid er det slut med stile og andre opgaver. Nu skal I bare fejre Jeres flotte resultater og nyde den kommende tid”, sagde rektor til studenterne.

“På fredag er dimission og jeg synes lige I skal øve Jer i at kaste huerne”, sagde Ole Kamp Hansen og efter nedtællingen røg de mange hvide huer til vejrs.

Artiklen fortsætter under annoncen

Studenternes sidste år på Statsskolen blev præget af Corona – og der var hjemmeundervisning det meste af tiden. Det betyder, der er én ting, som årgangen slet ikke fik lært – og det blev der rådet bod på.

“I fik aldrig læst at danse lancier, så det skal I lære nu”.

I år skal studenterne ikke danse om Alspigen og smide de dygtigeste i vandet – og for en sikkerheds skyld har kommunen tømt bassinet for vand.

“På byens gymnasier er vi enige om, at den festlighed ikke går i år, hvor der jo stadig er Corona”, siger Statsskolens rektor.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan SE BILLEDER HER .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. december 2022 Kultur, Sønderborg

Brecklings Bogcafé gav lidt indsigt i krimi-tanker, obduktioner og filmarbejde

5. december 2022 Kultur

Søndag eftermiddag fandt årets sidste udgave af Brecklings Bogcafé sted i Sønderborghus, hvor godt 160 gæster lyttede til værten Allan Breckling, forfatterne Louise Nielsen og Karen Inge Nilen samt filmproducer Kasper Gravesen, som skal filme Karen Inge Nielsens grænselandskrimier. Først på scenen var Louise Nielsen, som fortalte, at hun gennem længere tid gik med ideerne […]

Læs mere...