Statsskolens rektor: Nu kan I kalde Jer studenter!

23. juni 2021 Uddannelse

Kort før klokken 16 kom Statsskolens studenter sivende til skolen, hvor de skulle lytte til rektor Ole Kamp Hansen og også præsenteres for en overraskelse.

På flere borde stod der champagne klar, så de unge mennesker kunne skåle med hinanden.

“Kære 2. hf’ere og kære 3. g’ere – nu kan I kalde Jer studenter. For en tid er det slut med stile og andre opgaver. Nu skal I bare fejre Jeres flotte resultater og nyde den kommende tid”, sagde rektor til studenterne.

“På fredag er dimission og jeg synes lige I skal øve Jer i at kaste huerne”, sagde Ole Kamp Hansen og efter nedtællingen røg de mange hvide huer til vejrs.

Artiklen fortsætter under annoncen

Studenternes sidste år på Statsskolen blev præget af Corona – og der var hjemmeundervisning det meste af tiden. Det betyder, der er én ting, som årgangen slet ikke fik lært – og det blev der rådet bod på.

“I fik aldrig læst at danse lancier, så det skal I lære nu”.

I år skal studenterne ikke danse om Alspigen og smide de dygtigeste i vandet – og for en sikkerheds skyld har kommunen tømt bassinet for vand.

“På byens gymnasier er vi enige om, at den festlighed ikke går i år, hvor der jo stadig er Corona”, siger Statsskolens rektor.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan SE BILLEDER HER .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
31. juli 2021 COVID-19, REGIONALT

Corona: Nye regler ved indrejse i Tyskland

31. juli 2021 COVID-19

Fra søndag skal alle lade sig teste, før de rejser ind i Tyskland, hvis de ikke er vaccineret eller er kommet sig over en corona-infektion. Det siger den tyske sundhedsminister, Jens Spahn, til Flensborg Avis. I al hast vedtog den tyske regering fredag nye, skrappe krav i forbindelse med indrejse, oplyser forbundsregeringens stedfortrædende talsmand, Ulrike […]

Læs mere...