Stephan Kleinschmidt på glatis

24. april 2013 Erhverv

På onsdagen byrådsmøde kom Stephan Kleinschmidt på glatis, fordi hans Kulturforvaltning har brugt penge, der ikke er bevilget – og det var forbavsende nok Tommy Prokopek, der til manges overraskelse bad om ordet og spurgte, hvordan der kan være to ansatte i 2017-sekretariatet, når det blev lukket med udgangen af 2012.

– Tommy Prokopek skal have styr på fakta og det handler om to ansatte, der fik forlænget deres kontrakter i henholdsvis fire og i en måned, siger Stephan Kleinschmidt. Deres opgave var at skrive en hvidbog over fremtidens kulturtiltag og at sende en række gode projekter videre til Interreg.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Jamen der er ikke sat nogle penge af til at give dem løn, så dem har du bevilget udenom Byrådet, siger Tommy Prokopek og opbakningen fra de øvrige kommunalpolitikere viser, den unge Prokopek har styr på fakta og fuldstændig ret.

– Så fakta er, der igen er brugt penge, der ikke er bevilget i 2017-projektet, siger Jan Prokopek. Og så erkender Stephan Kleinschmidt, at det forholder sig sådan.

Når det er Stephan Kleinschmidt, der får ørerne i klemme, så betyder det ikke, at han er skyldig i noget som helst.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jan Prokopek forklarer i en pause, at det handler om at holde embedsmændene fri af det politiske – og når Stephan Kleinschmidt er formand for Kulturudvalget, så må han stå for skud.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. august 2022 Politik, Sønderborg

Borgmesterpartiet kan komme i mindretal når det gælder udlicitering af rengøringsopgaver

18. august 2022 Politik

Socialdemokratiet har aldrig været fortaler for udlicitering af kommunale opgaver og det gælder også den kritiserede rengøring af kommunale skoler og daginstitutioner i den jyske del af kommunen. I en pressemeddelelse gjorde Socialdemokratiet onsdag aften det tydeligt, at de ikke vil lægge stemmer til, at der udliciteres flere rengøringsopgaver før, at de, der allerede er […]

Læs mere...