Stephan Kleinschmidt på glatis

24. april 2013 Erhverv

På onsdagen byrådsmøde kom Stephan Kleinschmidt på glatis, fordi hans Kulturforvaltning har brugt penge, der ikke er bevilget – og det var forbavsende nok Tommy Prokopek, der til manges overraskelse bad om ordet og spurgte, hvordan der kan være to ansatte i 2017-sekretariatet, når det blev lukket med udgangen af 2012.

– Tommy Prokopek skal have styr på fakta og det handler om to ansatte, der fik forlænget deres kontrakter i henholdsvis fire og i en måned, siger Stephan Kleinschmidt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Deres opgave var at skrive en hvidbog over fremtidens kulturtiltag og at sende en række gode projekter videre til Interreg.

– Jamen der er ikke sat nogle penge af til at give dem løn, så dem har du bevilget udenom Byrådet, siger Tommy Prokopek og opbakningen fra de øvrige kommunalpolitikere viser, den unge Prokopek har styr på fakta og fuldstændig ret.

– Så fakta er, der igen er brugt penge, der ikke er bevilget i 2017-projektet, siger Jan Prokopek.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og så erkender Stephan Kleinschmidt, at det forholder sig sådan.

Når det er Stephan Kleinschmidt, der får ørerne i klemme, så betyder det ikke, at han er skyldig i noget som helst.

Jan Prokopek forklarer i en pause, at det handler om at holde embedsmændene fri af det politiske – og når Stephan Kleinschmidt er formand for Kulturudvalget, så må han stå for skud..

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. april 2021 Nordborg, Samfund

Miljøministeren og SF-politikere besøgte Himmark Strand

20. april 2021 Nordborg

Miljøminister Lea Vermelin var sammen med SFerne, Signe Munk og Karina Lorentzen Dehnhardt, mandag på besøg på Himmark Strand for at blive orienteret om Region Syddanmarks indsats mod generationsforureninger, skriver regionsrådsmedlem Jørn Lehmann Petersen til SønderborgNYT. På Himmark Strand er vi klar til at gå i gang med oprydningen. Hvis alt går vel, kan vi […]

Læs mere...