Stephan Kleinschmidt satser på borgmesterposten

28. april 2017 Uncategorized

Slesvigsk Parti har valgt kandidaterne til byrådsvalget.

De fire første pladser er reserveret til topteamet: 1. Stephan Kleinschmidt, 2. Dieter Jessen, 3. Christel Leiendecker og 4. Gerhard Bertelsen.

På de følgende pladser er opstillet i alfabetisk rækkefølge: 5. Julius Born, 6. Daniel Hoff, 7. Jan Georg Hoff, 8. Gerhard Jacobsen, 9. Arno Knöpfli, 10. Robert L. Knöpfli, 11. Rainer Naujeck, 12. Christian W. Nielsen Hansen og 13. Marion Petersen.

Stephan Kleinschmidt går efter borgmesterposten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Listen er i øvrigt sideordnet, hvilket betyder, at de kandidater med flest stemmer kommer ind i byrådet, skriver Slesvigsk Parti i en pressemeddelelse.

Partiets lokalformand, Rainer Naujeck, er især tilfreds over listens bredde:

”Vi har såvel ældre som yngre kandidater og en god geografisk fordeling”, siger han. Listens yngste kandidater, Robert L. Knöpfli og Daniel Hoff, er begge 18 år.

Stephan Kleinschmidt glæder sig over valget til spidskandidat. Med 12 års erfaring som byrådsmedlem er han nu klar til større udfordringer:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Opbakningen, som jeg møder, når jeg færdes i kommunen og de mange personlige stemmer ser jeg som en opfordring til at gå efter borgmesterposten”.

Slesvigsk Parti fik ved kommunalvalget i 2013 3.378 stemmer og tre mandater i Sønderborg og Stephan Kleinschmidt er klar over, at der skal endnu flere stemmer til, hvis ambitionen om borgmesterposten skal blive til virkelighed.

“Jeg mener, at det er det rette tidspunkt at melde ud, hvad min ambition er og for mig har det altid handlet om at fokusere på opgaverne og på, hvad der er godt for Sønderborg. Det gavnede mig ved det seneste valg og det kan det gøre igen”, siger Stephan Kleinschmidt til SøndborgNYT.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Pingvinreglementet – en Beatfortælling der genåbnede Sønderborghus

7. maj 2021 Kultur

Torsdag genåbnede Marianne Van Toornburg, Susan Ørum og guitaristen Mikkel Grue scenen i Black Spot i Sønderborghus efter nedlukningen og det gjorde de med Beatfortælling – en tankevækkende historie, som blev tilsat herlige sange med indhold, som passede glimrede ind i Susan Ørums fortælling. Og Sønderborghus’ medarbejder, Peter Tjørnelund var rigtig glad: “Det er rigtigt […]

Læs mere...