Stephanie Lose: Syddanske uddannelse er et hit

31. august 2015 REGIONALT

Når de i alt godt 12.000 nye studerende mandag begynder på deres videregående uddannelse i Syddanmark, er det alsionikke kun et vigtigt skridt for den enkelte unge. Det er samtidig et vigtigt skridt i regionens årelange satsning på at tiltrække flere unge til de videregående uddannelser i Syddanmark.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det siger regionsrådsformand Stephanie Lose i en pressemeddelelse og hun fortsætter:

“Overordnet set glæder det mig, at optaget på de videregående uddannelser i Syddanmark stiger med tre procent sammenlignet med sidste år. Region Syddanmark er dermed den region, der oplever størst fremgang i optaget. Udviklingen er meget vigtig på vejen til at nedbringe det uddannelsesmæssige efterslæb, som kendetegner Syddanmark”, siger hun.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. maj 2023 Kultur, Gråsten

Deltager- og publikumsrekord ved Oldtimerløbet

30. maj 2023 Kultur

Oldtimerløbet Pinselørdag i Gråsten samlede rekordmange køretøjer, 1.200 af forskellig slags. Opgørelsen viser nu, at det også blev til en publikums-rekord. Flere end 4.500 gæstede ringriderpladsen i Gråsten og de blev serviceret af 137 frivillige. Det er 700 flere gæster på pladsen end nogensinde. “Vi har i den grad grund til at takke lokalbefolkningen – […]

Læs mere...