Stor og sjov idrætsdag på Humlehøj-Skolen: Humliaden

7. juni 2017 Uddannelse

Som led i skolens arbejde med profilen ”Bevægelse og Sundhed” har Humlehøj-Skolen onsdag – for femte gang – dens helt egen olympiske lege – kaldet Humliaden.

I dagens anledning er alle skolens elever inddelt i 30 forskellige landshold, hvor eleverne er sammen på tværs af klasserne fra 0.til 8. klasse, skriver skolen i en pressemeddelelse.

De kommende skolebørn, majbørnene, holder deres eget ved siden af de andre elevers.

Humliaden er helt i den olympiske ånd med fælles indmarch og åbningsceremoni med efterfølgende forskellige konkurrencer holdene i mellem og det hele bliver afsluttet med fælles kåring af vinderholdene og præmieoverrækkelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som ved OL handler det til Humliaden både om at konkurrere, men i endnu højere grad om at være med og have en på alle måder god og uforglemmelig oplevelse sammen med andre aktive sportsudøvere. Det er vigtigt, at eleverne knytter bånd på tværs af årgange.

Alle hold skal igennem forskellige konkurrencer – bl.a. kan nævnes spændende discipliner som trillebørtransport, skamlestafet, og hanekamp.

Mellem konkurrencerne vil der selvfølgelig blive indlagt pauser, hvor børnene kan hygge sig sammen på tværs af klasserne og ikke mindst få lidt at spise og drikke af den medbragte mad samt den frugt, som skolen sørger for til alle.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Politik, Sønderborg

Udviklingen af Rønhaveplads lægges i mølposen for en tid

10. august 2022 Politik

Tirsdag var udviklingen af Rønhaveplads på bordet i Teknik-, By- og Boligudvalget, hvor projektet blev sat i bero på grund af pengemangel. “Venstre ser stadig et stort potentiale i at udvikle Rønhaveplads til en oase i byen med legeplads, udeservering o.s.v., og samtidig også som en del af korridoren fra havnen til den øverste del […]

Læs mere...