Store sommer-koncerter i Alsion

24. april 2013 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Sønderborg får besøg af Nordeuropas bedste symfoniorkestre, når Schleswig-Holstein Musikfestival spiller to af sine største koncerter i Alsion.

Den 13. juli kommer Schleswig-Holstein Festivalorkestret, der er blandt Europas mest anerkendte, som musikstuderende kan spille med i.

Endnu større bliver det den 17. august, når NDR Symfoniorkester medbringer sin tidligere chefdirigent, den legendariske Herbert Blomstedt, der har rundet 86 år.

Kulturchef i Sønderborg, John Frederiksen, er beæret over, at musikfestivalen har valgt at placere to af sine absolut mest attraktive koncerter i Alsion.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Det bliver næsten ikke større inden for Schleswig-Holstein Musikfestival. Vi ser det som et tegn på, at udefrakommende arrangører for alvor har fået øjnene op for koncertsalen Alsion, siger John Frederiksen i en pressemeddelelse.

15. april 2024 Politik, Sønderborg

Oprensningen af Himmark Strand kom et skridt nærmere

15. april 2024 Politik

Regeringen har netop aftalt at sætte 550 millioner kroner af til oprydningen af de danske generationsforureninger. Aftalen sikrer en solid finansiering til første fase af regionernes fortsatte arbejde med oprydningerne, og en af dem er Himmark Strand på Als. Det er et vigtigt skridt, der baner vejen for, at oprydningen på Nordals kan komme i […]

Læs mere...