Store sommer-koncerter i Alsion

24. april 2013 Kultur

Sønderborg får besøg af Nordeuropas bedste symfoniorkestre, når Schleswig-Holstein Musikfestival spiller to af sine største koncerter i Alsion.

Den 13. juli kommer Schleswig-Holstein Festivalorkestret, der er blandt Europas mest anerkendte, som musikstuderende kan spille med i.

Endnu større bliver det den 17. august, når NDR Symfoniorkester medbringer sin tidligere chefdirigent, den legendariske Herbert Blomstedt, der har rundet 86 år.

Kulturchef i Sønderborg, John Frederiksen, er beæret over, at musikfestivalen har valgt at placere to af sine absolut mest attraktive koncerter i Alsion.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Det bliver næsten ikke større inden for Schleswig-Holstein Musikfestival. Vi ser det som et tegn på, at udefrakommende arrangører for alvor har fået øjnene op for koncertsalen Alsion, siger John Frederiksen i en pressemeddelelse.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. juli 2021 Sønderborg, Frivillige

Hvem har fortjent Integrationsprisen 2021?

30. juli 2021 Sønderborg

Integrationsrådet uddeler for 17 gang Brobyggerprisen og nu mangler kun det vigtigste: Kandidaterne. Kom med din indstilling på en person, virksomhed eller organisation, der har gjort en ekstraordinær indsats for at fremme den lokale mangfoldighed. Det skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse. ”Brobyggerprisen sætter et positivt fokus på blandt andet etnisk ligestilling, og derfor er […]

Læs mere...