Storrygere vil kvitte tobakken

10. december 2015 Sundeved

Antallet af borgere i Sønderborg, der deltager i rygestoptilbud under projektet ”Sønderjylland knækker tobakken sammen”, er i 2015 tre gange større end forventet.

Helge Larsen glæder sig over, at flere gør som han selv: Siger nej til tobak.

Helge Larsen glæder sig over, at flere gør som han selv: Siger nej til tobak.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Kommune regnede oprindelig med, at 93 borgere i 2015 ville tage imod et rygestoptilbud gennem projektet. Nu er der imidlertid tre gange så mange deltagere, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

“Det er meget glædeligt, at så mange borgere vælger at få hjælp til at få et sundere liv”, siger formanden for sundhedsudvalget Helge Larsen.

Tidligere har det været vanskeligt at få storrygere i tale. Men nu er der et stigende antal af dem, som ønsker at blive røgfri. Og efter endt forløb har en større andel end tidligere kvittet tobakken. Borgerne, der har tilmeldt sig projektet, har hørt om det gennem anbefalinger i deres netværk, og det har en god effekt.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 Samfund, Sønderborg

Borgmesteren takker alle brandmændene og -kvinderne

29. juli 2021 Samfund

På egne og på fællesskabets vegne udtrykker borgmester Erik Lauritzen en kæmpestort tak til nogle mennesker, der løser en ufattelig vigtig samfundsopgave. Mens mange af os holder ferie og de fleste af os nyder sommeren, så har mange mange ansatte og frivillige i vores beredskab knoklet med een af de værste brande i nyere tid […]

Læs mere...