Storrygere vil kvitte tobakken

10. december 2015 Sundeved Skrevet af: Ole Kæhler

Antallet af borgere i Sønderborg, der deltager i rygestoptilbud under projektet ”Sønderjylland knækker tobakken sammen”, er i 2015 tre gange større end forventet.

Helge Larsen glæder sig over, at flere gør som han selv: Siger nej til tobak.

Helge Larsen glæder sig over, at flere gør som han selv: Siger nej til tobak.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Kommune regnede oprindelig med, at 93 borgere i 2015 ville tage imod et rygestoptilbud gennem projektet. Nu er der imidlertid tre gange så mange deltagere, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

“Det er meget glædeligt, at så mange borgere vælger at få hjælp til at få et sundere liv”, siger formanden for sundhedsudvalget Helge Larsen.

Tidligere har det været vanskeligt at få storrygere i tale. Men nu er der et stigende antal af dem, som ønsker at blive røgfri. Og efter endt forløb har en større andel end tidligere kvittet tobakken. Borgerne, der har tilmeldt sig projektet, har hørt om det gennem anbefalinger i deres netværk, og det har en god effekt.

22. april 2024 Erhverv, Gråsten

Gråsten Maskinservice lavede et kalkuleret underskud

22. april 2024 Erhverv

De store toneangivende danske virksomheder bliver fremover udsat for krav, som de helt naturligt sender videre til de virksomheder, de samarbejder med. Kan virksomhederne ikke leve op til kravene, mister de ordre, og opgaven går videre til en konkurrent. Det er den verden Gråsten Maskinservice befinder sig i. Gråsten Maskinservice har igennem de seneste tre […]

Læs mere...