Stort rollespil på Efterskolen Epos

18. september 2019 Augustenborg

I den kommende weekend inviterer Efterskolen Epos og Sønderborg Rollespilsklub til et stort rollespil ved navn Nybyggerne. Omkring 60 børn, unge og voksne fra hele landet deltager i spillet, som finder sted på rollespilsefterskolen i Fynshav.

Spillet foregår i et magisk middelalder-univers, og deltagerne skal agere nybyggere, som for nylig har bosat sig på en øde ø for at grundlægge et nyt samfund, skriver efterskolen i en pressemeddelelse.

“Det er sjov og eventyr. Men det er også træning i samarbejde. Rollespillerne skal forsøge at blive enige om, hvilke love og regler der skal gælde i deres nye samfund, og hvordan det skal ledes”, fortæller Mathias Granum, som er forstander for Efterskolen Epos, og spilleder for Nybyggerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du har lyst til at spille rollespil i Sønderborg, så holder Sønderborg Rollespilsklub spil hver tredje lørdag i Sønderskoven, og Efterskolen Epos har camps for unge i efterårsferien og vinterferien.

Skrevet af: Ole [email protected]
8. december 2023 Politik, Sønderborg

Ingen ved hvordan det politiske landskab ser ud når Stephan Kleinschmidt er ude

8. december 2023 Politik

SønderborgNYT har spurgt borgmester Erik Lauritzen og Venstres politiske ordfører, Ellen Trane Nørby, hvordan de tror, at det vil ændre det politiske landskab, når Slesvigsk Parti ikke længere skal have Stephan Kleinschmidts navn på stemmesedlerne. Ved et seneste valg fik Stephan Kleinschmidt 2038 personlige stemmer – Kirsten Bachmann 139 personlige stemmer og Christel Leiendecker 136 […]

Læs mere...
>