Stort rollespil på Efterskolen Epos

18. september 2019 Augustenborg

I den kommende weekend inviterer Efterskolen Epos og Sønderborg Rollespilsklub til et stort rollespil ved navn Nybyggerne. Omkring 60 børn, unge og voksne fra hele landet deltager i spillet, som finder sted på rollespilsefterskolen i Fynshav.

Spillet foregår i et magisk middelalder-univers, og deltagerne skal agere nybyggere, som for nylig har bosat sig på en øde ø for at grundlægge et nyt samfund, skriver efterskolen i en pressemeddelelse.

“Det er sjov og eventyr. Men det er også træning i samarbejde. Rollespillerne skal forsøge at blive enige om, hvilke love og regler der skal gælde i deres nye samfund, og hvordan det skal ledes”, fortæller Mathias Granum, som er forstander for Efterskolen Epos, og spilleder for Nybyggerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du har lyst til at spille rollespil i Sønderborg, så holder Sønderborg Rollespilsklub spil hver tredje lørdag i Sønderskoven, og Efterskolen Epos har camps for unge i efterårsferien og vinterferien.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
12. august 2022 Kultur, Sønderborg

Kulturens huse skal sælges – uden det rammer indholdet

12. august 2022 Kultur

Kommunen har planer om at sælge sin del af Alsion, som blandt andet omfatter koncertsalen – og Sønderborghus og Sønderborg Teater skal også på salgslisten. “Det er vigtigt for mig, at brugerne af de tre steder drages ind i processen, så vi kan bevare den kultur, som vi har i Sønderborg”, siger Christel Leiendecker, som […]

Læs mere...