Studerende kan melde sig til dansk-tysk sommerskole

29. april 2013 Politik

Det dansk-tyske universitetssamarbejde, Videnregion, er gået fra primært at omhandle forskning til at tilbyde flere uddannelsesforløb for studerende. Fire sommerskoler er i støbeskeen.

Til sommer kan studerende fra syv uddannelsesinstitutioner i Den Dansk-Tyske Region møde hinanden til fire sommerskoler, der går i dybden med alt lige fra regional historie til marketing og finans. Kurserne er kommet i stand via det grænseoverskridende universitetsprojekt Videnregion, og der bliver tale om forløb, der kombinerer den bedste undervisning fra de to lande.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sommerskolerne er et af flere synlige tegn på, at Videnregion er på vej til at udvikle sig fra et forskningssamarbejde til et uddannelsessamarbejde.

– Det glæder mig, at projektet udvikler sig i en retning, hvor flere studerende får glæde af ekspertisen på begge sider af grænsen. Vores ønske med Videnregion er at give de unge et internationalt perspektiv på deres uddannelse, så de står med unikke kompetencer og jobmuligheder i regionen bagefter, siger regionsrådsformand Carl Holst.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Sport, Sydals

Henrik Clausen blev konge

26. juni 2022 Sport

Der var Henrik Clausen fra Svenstrup, der blev konge ved Ulkebøl-Hørup Ringridning i dag, søndag. Kronprins blev Harry Clausen fra Guderup og prinsesse er Lisa Hansen fra Broager. Du kan SE BILLEDER HER.

Læs mere...