Studerende kan melde sig til dansk-tysk sommerskole

29. april 2013 Politik

Det dansk-tyske universitetssamarbejde, Videnregion, er gået fra primært at omhandle forskning til at tilbyde flere uddannelsesforløb for studerende. Fire sommerskoler er i støbeskeen.

Til sommer kan studerende fra syv uddannelsesinstitutioner i Den Dansk-Tyske Region møde hinanden til fire sommerskoler, der går i dybden med alt lige fra regional historie til marketing og finans. Kurserne er kommet i stand via det grænseoverskridende universitetsprojekt Videnregion, og der bliver tale om forløb, der kombinerer den bedste undervisning fra de to lande.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sommerskolerne er et af flere synlige tegn på, at Videnregion er på vej til at udvikle sig fra et forskningssamarbejde til et uddannelsessamarbejde.

– Det glæder mig, at projektet udvikler sig i en retning, hvor flere studerende får glæde af ekspertisen på begge sider af grænsen. Vores ønske med Videnregion er at give de unge et internationalt perspektiv på deres uddannelse, så de står med unikke kompetencer og jobmuligheder i regionen bagefter, siger regionsrådsformand Carl Holst.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. juni 2021 112, Sønderborg

Leder stadig efter kvinde i Alssund – kan du hjælpe med oplysninger?

20. juni 2021 112

Ved midnatstiden fløj redningshelikopteren, som har hjulpet Sønderborg Brand og Redning med at lede efter en midaldrende kvinde – iført grøn jakke eller trøje – i Alssund, retur til flyvestationen, men Brand og Redning har stadig to både i vandet og fortsætter med at lede. “Det betyder, at eftersøgningen ikke er indstillet – og vi […]

Læs mere...