Studieboliger til alle der læser i Sønderborg

21. juni 2021 Uddannelse

Studerende, som kommer til Sønderborg for at læse, behøves ikke være bekymrede for, om de kan finde et sted at bo. Det oplyser både SDU og Kollegiernes Kontor.

Umiddelbart er der ikke udfordringer med at få en studiebolig i Sønderborg Kommune, men det er selvfølgelig muligt, at den studerende ønsker sig en ganske bestemt bolig eller på et ganske bestemt kollegie.

”Jeg vil foreslå, at studerende kontakter Kollegiernes Kontor og hører, hvilke muligheder der måtte være”, siger Per Boisen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Per Boisen er kontorchef på SDU i Alsion og har ansvar for ’Kandidatoptag & Vejledning og Studieservice Sønderborg’ .

Han kan desuden oplyse at Kollegiernes Kontor også formidler boliger i nogle af områdets boligforeninger. Jeg tænker som sådan ikke det er umuligt at finde tilbud til studerende.

”Lige nu er der 12 kollegieværelser, som er indflytningsklar”, siger kollegiechef Niels Møller.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. februar 2023 Nordborg, Samfund

Kom en tur i svømmehallen og prøv LivredderPatruljens udstyr

4. februar 2023 Nordborg

Kom og vær med, når Nordals Idrætscenter og Humlehøj-hallerne får besøg af TrygFondens LivredderPatrulje den 15. februar i vinterferien. Sammen med svømmehallens egne livreddere sætter LivredderPatruljen gang i sjove og udfordrende vandaktiviteter og viser blandt andet, hvordan man redder sig selv og andre i vandet, skriver Trygfonden. Alle svømmehallens gæster er velkomne til at være […]

Læs mere...