Succes: Ressourceforløb førte til et fleksjob på Hotel Comwell

23. januar 2017 Uddannelse
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Gennem et godt samarbejde med Kompetencecentret og Hotel Comwell fik 39-årige Lene Dam Danielsen selvtilliden tilbage efter en lang sygdomsperiode, hvor hun var ude af stand til at klare sit job, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Lene Dam Danielsen kom i praktik i køkkenet på Comwell-hotellet, og her kom hendes kompetencer frem i lyset. Hun fik ansvar for maden til personalet og for at fastholde både det sunde islæt og det høje niveau.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lene Dam Danielsen har været syg siden 2011 med voldsomme daglige smerter, og i 2014 kunne hun ikke længere klare sit fuldtidsjob. Derefter fulgte en lang periode som sygemeldt, indtil hun i august 2015 kom i et ressourceforløb.

”På dét tidspunkt stolede jeg ikke på kommunen, siger Lene Dam Danielsen. Jeg var blevet sendt rundt i systemet og havde det samtidig ikke godt på grund af sygdommen. Men under ressourceforløbet fik jeg opbygget et tillidsforhold til min mento”r, og på Sundhedscentret lærte jeg at acceptere min sygdom.

Artiklen fortsætter under annoncen

Blev lyttet til

Mentor lyttede til Lene Dam Danielsens ønsker om at arbejde med det, hun er uddannet til, og hun kom i praktik i køkkenet hos Comwell. For Lene Dam Danielsen er uddannet cafeteriaassistent, og på Comwell kom hendes kompetencer for alvor frem i lyset.

Hendes skånebehov blev accepteret, og hun fik faste arbejdsopgaver.  Det gav ro på til at kunne tackle både sygdom og job. Så da Lene fik ansvaret for maden til personalet, betød det, at Comwell fik en medarbejder dedikeret til det vigtige job at fastholde både det sunde islæt og det høje niveau.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og Lene Dam Danielsen  er blevet fastansat i fleksjob 12½ time om ugen.

”Hotel Comwell er en rummelig arbejdsplads, der tager mange praktikanter. Lene Dam Danielsen var i sin praktikperiode god til at finde opgaver og udfører dem rigtig godt” siger køkkenchef Klaus Græns. Samtidig var der mulighed for at give hende ansvaret for personalemaden – en opgave der er overskuelig og glimrende til fleksjobordningen.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. oktober 2022 Kultur, Sønderborg

Lokale kunstnere bag udstillingen Apokalypse

4. oktober 2022 Kultur

Tirsdag eftermiddag var der fernisering på Sønderborgudstillingen Apokalypse, som kan opleves på biblioteket i MultiKulturhuset og kunsterne bag værkerne borg i Sønderborg Kommune. “Der er sket en del i verden siden sidste års udstilling. Der er utryghed og uro og en del føler, at verden er ved at ramle sammen”, sagde Jesper Kristiansen, som holdt […]

Læs mere...