Sundhedsprojekt: 292 skolebørn sendes på dansegulvet

21. september 2016 Uddannelse
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Der bliver plads til frække moves, svedige håndtegn og med garanti masser af gode grin, når 292 børn fra 0-10. klasse fra lokale skoler på tirsdag indtager de bonede gulve hos AB Dance.

Programmet står på masser af bevægelse til gode rytmer, og børnene får lov på egen krop at mærke alt det gode, dansen kan tilbyde som fritidsaktivitet.

“Skolerne danser” er en del af Danmarks største sundhedsprojekt for skoleelever, Aktiv Året Rundt, som er økonomisk støttet af Nordea-fonden. Projektets mål er, at børnene opnår sundere vaner og oplever, at det kan være sjovt at være sund.

Gode og sunde vaner grundlægger vi nemlig i barndommen, så filosofien er, at “Skolerne Danser” sammen med projektets mange andre “idrætsdage” kan give lyst til mere, skriver arrangør UC Syd i en pressemeddelelse.

“Vi vil gerne vise alle de muligheder, der er for at dyrke sport i Danmark. Der er ikke kun håndbold og fodbold, men også kajak, floorball, brydning og meget andet, som vi også laver arrangementer på hen over året. Målet er, at der kommer flere børn i idrætsforeningerne, så børnene får varige sunde vaner”, siger projektleder Anders Flaskager fra UC Syds Aktiv Året Rundt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lærerne får også inspirationsmateriale, så de kan arbejde videre med motion i hverdagen sammen med børnene.
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

AGS – gymnasiet med masser af små fællesområder

23. januar 2022 Uddannelse

AGS- det tidligere Amtsgymnasium – på Grundtvigs Allé i Sønderborg – var det tidligere Sønderjyllands Amts stolthed at bygge. “Der er skabt miljøer, som fordrer moderne undervisning og der er rigtigt mange små fællesområder, som er fortrinlige til gruppearbejde”, siger rektor Jeppe Kragelund til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at AGS er det helt rigtige valg […]

Læs mere...