Sune Aagot Sckerl bliver ny administrerende direktør i LandboSyd

30. september 2019 Erhverv

Det bliver 48-årige Sune Aagot Sckerl, som fra december skal stå i spidsen for LandboSyd i Aabenraa og sikre en fortsat positiv udvikling med vækst og fremgang for den sønderjyske rådgivningsvirksomhed med 150 medarbejdere og en omsætning på cirka 100 millioner kroner.

LandboSyds bestyrelse og et medarbejderudvalg har peget på Sune Aagot Sckerl som ny administrerende direktør i et stærkt felt af ansøgere, og han skifter dermed fra en stilling som områdedirektør i HedeDanmark A/S, hvor han været ansat i 15 år. Siden 2006 har Sune Aagot Sckerl haft det ledelsesmæssige ansvar for forretningsenheden BioRec, der agerer indenfor biologisk genanvendelse af restprodukter – fra blandt andre fødevarevareindustrien – til landbruget.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sune Aagot Sckerl er uddannet cand.agro. fra Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole i 1999 og har efterfølgende taget flere lederuddannelser og han er formand for bestyrelsen i foreningen Genanvendt Biomasse med sekretariat hos Landbrug & Fødevarer på Axelborg i København.

”Vi har i bestyrelsen også lagt vægt på strategiske og kommercielle kvaliteter, hvilket er væsentligt i en fortsat udbygning af LandboSyds position på markedet for rådgivning til landbruget. Samtidig har Sune Aagot Sckerl erfaring med ledelse og medarbejderpleje og et vindende væsen”, siger formand for LandboSyd, Mogens Dall i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sune Aagot Sckerl glæder sig til at møde medarbejdere, medlemmer og kunder:

”LandboSyd er en veldrevet forretning målt på alle parametre og har de senere år været igennem en særdeles positiv udvikling på et konkurrencepræget marked.  Denne position skal fastholdes og udbygges, og her kommer det stærke hold af dygtige og udviklingsorienterede medarbejdere til at spille en stor rolle”

”Det er med respekt og ydmyghed, at jeg nu indtager positionen som administrerende direktør og jeg glæder mig til at arbejde i krydsfeltet mellem forening og forretning”, siger Sune Aagot Sckerl.

Artiklen fortsætter under annoncen

Om  Sune Aagot Sckerl

Han er gift og bosat i Vejle.
Kommer fra en stilling som områdedirektør i HedeDanmark A/S
Uddannet cand.agro. fra Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole i 1999
EBA – Ingeniørernes lederuddannelse fra VIA University Aarhus/Horsens i 2009
Lean-projektlederuddannelse fra Københavns Erhvervsakademi i 2011
Bestyrelsesuddannelse fra BoardAssure i København i 2015
Er formand for foreningen Genanvend Biomasse
Har i perioden 2017-19 siddet i bestyrelsen i foreningen Biogasbranchen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 Nordborg, Frivillige

Et ægtepar fra Nordborg og Frelsens Hær fik Brobyggerprisen

22. oktober 2021 Nordborg

Integrationsrådet overrakte torsdag ’Brobyggerprisen 2021’ til ægteparret Poul og Britt Sørensen fra Nordborg samt Frelsens Hær i Sønderborg. ”Brobyggerprisen er vigtig. Når vi hvert år i Integrationsrådet hædrer personer, virksomheder eller organisationer, så er det med det for øje at få sat et positivt fokus på det mangfoldige arbejde, der foregår hele tiden og som […]

Læs mere...