Super kreative ildsjæl Richardt Nielsen bliver 50 år

16. april 2013 Uncategorized

Fredag bliver Richardt Nielsen fra Asserballe 50 år. Dagen fejres med åbent hus i den tidligere brandstation i Asserballe fra kl. 14 – 19.

Richardt med sin tro følgesvend, guitaren.

Richardt Nielsen er altid i gang med spændende projekter, der alle sammen er sat på den røde tråd, der hedder medmenneskelighed.

Han hjalp blandt andre Sønderbronx rapperne frem til deres koncert med Sønderjyllands Symfoniorkester, fik beboere fra de såkaldte ghettoer til at optræde med sang og musik i Sønderborghus og så arbejder han med lydterapi. Desuden er han musiker og sangskriver og har både skrevet og indspillet en række sange på sønderjysk.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sammen med en bekendt udtænkte han den bedste idé til den måske kommende turistmagnet i Sønderborg – og det afslører, at Richardt Nielsen gør lidt ligesom Klods Hans: Ser på mulighederne og ikke begrænsninger.

Richardt Nielsen var naturligvis en vigtig aktør i Sønderborgs vej frem til afgørelsen om at blive Kulturhovedstad. Både på grund af alt det han kan og sandelig også på grund af det, som han er.

Mange mennesker sætter stor pris på Richardt Nielsen – ikke alene for alt det, som han kan og gør – men fordi han altid lytter og er nærværende, giver plads til andre og skubber bagpå, når tingene går op ad bakke.

Artiklen fortsætter under annoncen

Richardt Nielsen kan kunsten at se det store i de små ting og det giver et løft til de mennesker, der er en del af et af hans mange projekter.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Politik, Sønderborg

Vores Sønderborg, SKAAL og Heidi’s Bierbar søger støtte til musikdag

23. juni 2021 Politik

Sønderborg Kommune har den 15. juni modtaget en ansøgning fra Vores Sønderborg, Radio Globus, SKAAL, Heidi’s Bierbar med flere. Der ansøges om 125-150.000 kr. til at holde et musikalsk arrangement på Rådhustorvet i Sønderborg lørdag den 11. september klokken 10-24, dagen inden Royal Run. Pengene skal gå til booking af lokale og kendte bands, der […]

Læs mere...