Sussi og Leo gav den gas på Heidis Bierbar

17. september 2016 GALLERIER

Lørdag aften kunne gæsterne i Heidis Bierbar med egne øjne se, at Leo er på banen igen efter sin sygeorlov. Sammen med Sussi og duoens trommeslager gav han koncert i Heidis Bierbar – og det er hævet over enhver tvivl, at gæsterne virkeligt følte sig underholdt.

“De spiller måske ikke helt fantastisk, men de er underholdende”, sagde en gæst. Og Sussi og Leo de leverer den vare, der er på deres hylder.

De er ikke musikere, som finpudser deres musik på en computer, som så kan spille det hele, mens de kan stå og lege de spiller, når de optræder. Man får det, som man ser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Henrik Danekilde, der er vært på Heidis Bierbar har ikke tal på, hvor mange gæster, der er og det betyder heller ikke et suk:

“Vi har ikke inviteret Sussi og Leo, fordi vi skulle score kassen, men for at gøre noget anderledes – og det synes jeg lykkes”, siger Henrik Danekilde til SønderborgNYT.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. august 2022 Politik, Sønderborg

Unibrew og ReKom gør klar til gadefest ved havnefronten

8. august 2022 Politik

Gadefest Tour er et initiativ fra Royal Unibrew og ReKom Group og konceptet transformerer midlertidigt gaderummet til et pulserende fællesskab, hvor der er plads til store som små armbevægelser. Det ændrer rammerne for hvordan borgerne oplever samt bruger byen og dens rummelighed. Det er et åbent event, der er gratis at deltage i, skriver Unibrew […]

Læs mere...