Sussi og Leo gav den gas på Heidis Bierbar

17. september 2016 GALLERIER
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

Lørdag aften kunne gæsterne i Heidis Bierbar med egne øjne se, at Leo er på banen igen efter sin sygeorlov. Sammen med Sussi og duoens trommeslager gav han koncert i Heidis Bierbar – og det er hævet over enhver tvivl, at gæsterne virkeligt følte sig underholdt.

“De spiller måske ikke helt fantastisk, men de er underholdende”, sagde en gæst. Og Sussi og Leo de leverer den vare, der er på deres hylder.

De er ikke musikere, som finpudser deres musik på en computer, som så kan spille det hele, mens de kan stå og lege de spiller, når de optræder. Man får det, som man ser.

Henrik Danekilde, der er vært på Heidis Bierbar har ikke tal på, hvor mange gæster, der er og det betyder heller ikke et suk:

“Vi har ikke inviteret Sussi og Leo, fordi vi skulle score kassen, men for at gøre noget anderledes – og det synes jeg lykkes”, siger Henrik Danekilde til SønderborgNYT.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 COVID-19, Sønderborg

Smittekonstatering med lyntest kan ikke længere sende hele skoleklasser hjem

16. april 2021 COVID-19

En hel skoleklasse skal ikke længere sendes hjem, fordi en enkelt elev er testet positiv for coronavirus ved en lyntest. Det oplyste Sundhedsstyrelsen torsdag og sundhedsforvaltningens direktør, Carsten Lund siger til SønderborgNYT: “Det tager vi en snak om i forvaltningen og så følger vi de retningsli9nier og procedure, som Sundhedsstyrelsen pålægger os””. Dermed kan skoledagen […]

Læs mere...