Sussi og Leo gav den gas på Heidis Bierbar

17. september 2016 GALLERIER
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

Lørdag aften kunne gæsterne i Heidis Bierbar med egne øjne se, at Leo er på banen igen efter sin sygeorlov. Sammen med Sussi og duoens trommeslager gav han koncert i Heidis Bierbar – og det er hævet over enhver tvivl, at gæsterne virkeligt følte sig underholdt.

“De spiller måske ikke helt fantastisk, men de er underholdende”, sagde en gæst. Og Sussi og Leo de leverer den vare, der er på deres hylder.

De er ikke musikere, som finpudser deres musik på en computer, som så kan spille det hele, mens de kan stå og lege de spiller, når de optræder. Man får det, som man ser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Henrik Danekilde, der er vært på Heidis Bierbar har ikke tal på, hvor mange gæster, der er og det betyder heller ikke et suk:

“Vi har ikke inviteret Sussi og Leo, fordi vi skulle score kassen, men for at gøre noget anderledes – og det synes jeg lykkes”, siger Henrik Danekilde til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juli 2021 Kultur, Sønderborg

Vores Sønderborg sørger for musik i byen

24. juli 2021 Kultur

Lørdag formiddag klokken 11 begyndte Down Town Dynt at spille i Apotekerhaven og en stor del af deres fanskare var på plads, så de kunne få det hele med. “Ja, vi starter en time tidligere end annonceret og det skyldes, at jeg skal videre til et andet job”, sagde Brian O’Driscoll, som sammen med sin […]

Læs mere...