Sven Jensen: Politikerne skal følge SFO’erne tæt

7. maj 2015 Uddannelse

Byrådsmedlem Sven Jensen, Venstre, skriver:

Vi har i de seneste 8 måneder oplevet en stor nedgang i børnetallet i kommunens SFO’er. En brugerundersøgelse blandt de nuværende og kommende forældre til børn i SFO har vist en utilfredshed med prisen.

Nu har et enig byråd besluttet at sænke prisen og samtidig gå videre med se på strukturen. Med nedsættelsen håber vi at stoppe udvandringen.

Sven Jensen håber at den lavere takst får flere til at sende deres børn i SFO.

Sven Jensen håber at den lavere takst får flere til at sende deres børn i SFO.

Artiklen fortsætter under annoncen

Brugerundersøgelsen viste også, at indholdet i de fleste af kommunens SFO ikke fejler noget og at forældrene og børnene er tilfredse.

Desvære oplever vi nu, at nogle ansatte i kommunens SFO bliver “fyret”, fordi der er for lidt børn. Det giver en stor udfordring for skolerne, som siden skolereformen i endnu højere grad har indraget SFO-personale i undervisningen og her har de gjort en stor forskel i forhold til inklusions indsatsen.

Vi skal følge denne udvikling meget nøje for ikke tabe inklusionselever, som vi ved i forvejen, har det svært i vores folkeskole.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juli 2021 Erhverv, Sønderborg

Snart kommer der nye cyklister på veje og stier

28. juli 2021 Erhverv

Skolestart er ensbetydende med nye cyklister på veje og stier i Sønderborg. Loven tillader seks-årige børn at køre selv, men kender dit barn færdselsreglerne godt nok? Kan det manøvrere cyklen 100 procent, og har det overhovedet det rigtige udstyr? “Først af alt skal man sørge for, at ens barn har en god cykel, hvor der […]

Læs mere...