Sven Jensen: Selvfølgelig skal STU-elever kunne vælge deres uddannelsessted

8. august 2017 KV2017

Sven Jensen er byrådsmedlem for Venstre og han er med i Børne- og Uddannelsesudvalget, hvor STU-uddannelserne er placeret.

“Og jeg vil helt klart gøre mit til, at unge med særlige behov får valgmuligheder, når de skal finde et sted, hvor de vil tage deres STU-forløb”, siger Sven Jensen til SønderborgNYT.

Sven Jensen mener på ingen måde, at økonomien skal være afgørende.

“Det handler jo om, at hvert enkelt unge menneske, der har særlige behov, får det tilbud, der er bedst for ham eller hende”, siger Sven Jensen. Det er ikke afgørende for Venstre-manden, om det bliver et lokal tilbud eller et ophold udenfor kommunegrænsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“For nogle af de unge, kan det være en rigtigt god idé, at de kommer hjemmefra og så skal muligheden selvfølgelig også være der”, siger han.

Som det er i dag, så placeres de unge STU-elever på et af tre lokale tilbud.

Ellen Trane Nørby har i sin tid som Undervisningsminister i Venstreregeringen sagt, at unge med særlige behov skal have lov til selv at vælge deres STU-uddannelsessted.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. december 2022 Sport, Sønderborg

Sønderborg Futsal skal spille mod Hjørring – det gælder topplaceringen i rækken

9. december 2022 Sport

I morgen, lørdag, kl. 14:00 spilles andensidste runde af grundspillet, hvor Sønderborg møder Hjørring på hjemmebane i Humlehøjhallen, og netop de to hold skal fordele første- og andenpladsen mellem sig, hvor Sønderborg fører rækken med to point ned til Hjørring, skriver Sønderborg Futsal. Sønderborg kan med en sejr sikre sig førstepladsen i grundspillet, hvor en […]

Læs mere...