Swingende jazz i Kultursalen sidst i maj

7. maj 2013 Kultur

Fredag den 24. maj kommer Kultursalen i Augustenborghallerne i swing, når 22 jazzmusikere i tre forskellige grupper underholder.

Gennem aftenen vil du kunne høre Opus 2’s swingende bigbandmusik, men der vil også blive spillet mere traditionel jazz af jazzgrupperne Sax-appeal og Jazz á la carte, så glæd dig til en enestående og rigtig swingende jazzaften i Kultursalen.

Opus 2 giver den gas i Augustenborg.

Opus 2 Bigband er en forening af engagerede amatørmusikere under professionel ledelse af Hans Jørgen Leth Hansen. Bandet har gennem mange år spredt glæde og underholdt med sit vidtspændende repertoire ved koncerter og dansearrangementer i lokalområdet og på rejser i udlandet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Repertoiret, som er glad swingmusik, spænder fra de klassiske “gamle” bigband- kompositioner af Count Basie og Duke Ellington over Glenn Miller til nyere populære numre.

Sax-Appeal og Jazz a la Carte

Mange af Opus 2’s musikere spiller sammen i mindre sammenstillinger. Det er tilfældet med Sax Appeal og Jazz a la Carte. Repertoiret er mange af de dejlige gamle standards indenfor traditionel jazz.

Så der er lagt op til en afvekslende koncert med Opus 2, Sax Apeal og Jazz a la Carte, fredag den 24. maj kl. 20.00. Billetter a’ 50 kr. kan købes på www.mif.dk/kultur samt ved døren, der åbnes kl. 19.00.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. august 2022 112, Sønderborg

12 bilister blitzet ved Nybøl Skole

9. august 2022 112

I denne og den kommende uge er politiet på skolestartskampagne og i den forbindelse har ATK mandag målt bilernes hastighed ved Nybøl Skole. I alt 12 bilister havde for travlt, så de får en kedelig hilsen fra os, skriver politiet på Twitter. Mandagens hurtigste bilist kørte 69km/t i en 50zone og den hastighed udløser dagens […]

Læs mere...