Sydjob.dk åbner lokal Sønderborg-jobdatabase

16. september 2016 Uddannelse
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Sydjob.dk, som er en jobdatabase med ledige stillinger der dækker hele Region Syddanmark samt grænseområdet, åbner nu en helt lokal jobdatabase for virksomheder i Sønderborg på web adresse sønderborgjob.dk.

” Vi kan se, at vores kunder først og fremmest ønsker at rekruttere lokale kompetencer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med sønderborgjob.dk. har vi skabt en platform, hvor de lokale virksomheder kan starte med udelukkende at indrykke en stillingsannonce i Sønderborg”, fortæller direktør Jesper Hjort fra Sydjob.dk til SønderborgNYT.

SYDJOBSydjob.dk blev etableret tilbage i 2002, med fokus udelukkende på arbejdsmarkedet i Sønderjylland.

Artiklen fortsætter under annoncen

I 2013 blev Sydjob.dk suppleret med Grænsejob som dækker Schleswig-Holstein og som i dag er en del af Sydjob.dk. Resultatet er tusindvis af job i Region Syddanmark og Schleswig-Holstein.

” Vores koncept er unikt.

Artiklen fortsætter under annoncen

For kun 500 kroner kan arbejdsgiverne få et stillingsopslag på sønderborgjob.dk.. Hvis arbejdsgiveren ønsker at udvide antallet af kvalificerede ansøgere, kan det geografiske område udvides til eksempelvis at omfatte hele Region Syddanmark eller landsdækkende annoncering gennem vores partner OFiR”, fortsætter Jesper Hjorth.

Sydjob.dk har også et samarbejde med en af de største jobdatabaser i Tyskland Monster.de, så virksomhederne i Sønderborg også kan søge efter kvalificerede medarbejdere på den anden side af grænsen.

Dags dato er der omkring 100 ledige jobs i Sønderborg på sønderborgjob.dk. og på hele Sydjob.dk og Grænsejob.dk er der netop nu opslået flere end 29.000 jobs.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58).

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 COVID-19, Sønderborg

Smittekonstatering med lyntest kan ikke længere sende hele skoleklasser hjem

16. april 2021 COVID-19

En hel skoleklasse skal ikke længere sendes hjem, fordi en enkelt elev er testet positiv for coronavirus ved en lyntest. Det oplyste Sundhedsstyrelsen torsdag og sundhedsforvaltningens direktør, Carsten Lund siger til SønderborgNYT: “Det tager vi en snak om i forvaltningen og så følger vi de retningsli9nier og procedure, som Sundhedsstyrelsen pålægger os””. Dermed kan skoledagen […]

Læs mere...